2000 TL'ye kadar palm grip mouse önerisi

Bütçe
1000-2000TL

h1ve

Hectopat
Daha fazla  
1000-2000TL bütçe ile Gaming laptopta genel kullanım için bir mouse arıyorum. Elim 18cm, palm grip kullanıyorum. Laptop olduğu için fazla rekabetçi bir ürün olmasına gerek yok bu yüzden bütçeyi geniş tuttum. MCHOSE A5 Ultra düşündüm fakat dediğim gibi bana fazla bile kaçıyor. Alternatiflere baktığımda ise 1000-1500TL bandına çok güvenilir ürünler bulamadım. Hala A5 Ultra tarafındayım, tavsiye verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
1000-2000TL bütçe ile Gaming laptopta genel kullanım için bir mouse arıyorum. Elim 18cm, palm grip kullanıyorum. Laptop olduğu için fazla rekabetçi bir ürün olmasına gerek yok bu yüzden bütçeyi geniş tuttum. MCHOSE A5 Ultra düşündüm fakat dediğim gibi bana fazla bile kaçıyor. Alternatiflere baktığımda ise 1000-1500TL bandına çok güvenilir ürünler bulamadım. Hala A5 Ultra tarafındayım, tavsiye verirseniz sevinirim.
Mchose K7 Ultra kullanıyorum çok memnunum. A5 Ultra da alınır.

GANK sitesinde L9X1 ve L7 Air stokları yakında gelecek, onlara bakılabilir. L9X1 1999 TL'den satışa sunulacak.

Onun dışında bekleyemem derseniz Aula SC680 alın geçin. Bütçeyi biraz zorlarım dersenizde A5 Ultra var, zam geldi maalesef biraz.
L7 Air alabilirdim fakat Gank'ın son zamanlardaki olayları yüzünden uzak dururum sanırım. Sitede 1499TL yazıyor, bu fiyatta olursa ve Gank için durumlar bu şekilde devam etmezse alınabilir, ama stokları o fiyattan yenileyeceklerini sanmıyorum. Stoklar bitmeden önce kontrol ettiğimde bile daha yüksekti diye hatırlıyorum. Stokların ne zaman yenileneceğine ve fiyatına dair bir tahmininiz var mı?

L7 Air alabilirdim fakat Gank'ın son zamanlardaki olayları yüzünden uzak dururum sanırım. Sitede 1499TL yazıyor, bu fiyatta olursa ve Gank için durumlar bu şekilde devam etmezse alınabilir, ama stokları o fiyattan yenileyeceklerini sanmıyorum. Stoklar bitmeden önce kontrol ettiğimde bile daha yüksekti diye hatırlıyorum. Stokların ne zaman yenileneceğine ve fiyatına dair bir tahmininiz var mı?

En geç yıl başında yenilenecek hocam stoklar. 1700-1800 bandından gelir tahminimce ki o fiyatada gayet iyi bir secenek diyebilirim. 250TL ile düşüyor üstüne kod ile. Yeni lojistik merkezine geçtiler sorunlarin düzeleceğini düşünüyorum, sorunlar taşınma sürecinden ve kapasite yetersizliğinden kaynaklıydı. Zaman gösterecek tabii.

Uzak dururum sanırım deme, direkt uzak dur. Amazon üzerinden tavsiye edilen ürünü al geç.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
    Yukarı