2000 TL'ye kadar palm grip mouse önerisi

Bütçe
1000-2000TL

h1ve

Hectopat
Daha fazla  
1000-2000TL bütçe ile Gaming laptopta genel kullanım için bir mouse arıyorum. Elim 18cm, palm grip kullanıyorum. Laptop olduğu için fazla rekabetçi bir ürün olmasına gerek yok bu yüzden bütçeyi geniş tuttum. MCHOSE A5 Ultra düşündüm fakat dediğim gibi bana fazla bile kaçıyor. Alternatiflere baktığımda ise 1000-1500TL bandına çok güvenilir ürünler bulamadım. Hala A5 Ultra tarafındayım, tavsiye verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mchose K7 Ultra kullanıyorum çok memnunum. A5 Ultra da alınır.

L7 Air alabilirdim fakat Gank'ın son zamanlardaki olayları yüzünden uzak dururum sanırım. Sitede 1499TL yazıyor, bu fiyatta olursa ve Gank için durumlar bu şekilde devam etmezse alınabilir, ama stokları o fiyattan yenileyeceklerini sanmıyorum. Stoklar bitmeden önce kontrol ettiğimde bile daha yüksekti diye hatırlıyorum. Stokların ne zaman yenileneceğine ve fiyatına dair bir tahmininiz var mı?

En geç yıl başında yenilenecek hocam stoklar. 1700-1800 bandından gelir tahminimce ki o fiyatada gayet iyi bir secenek diyebilirim. 250TL ile düşüyor üstüne kod ile. Yeni lojistik merkezine geçtiler sorunlarin düzeleceğini düşünüyorum, sorunlar taşınma sürecinden ve kapasite yetersizliğinden kaynaklıydı. Zaman gösterecek tabii.

Uzak dururum sanırım deme, direkt uzak dur. Amazon üzerinden tavsiye edilen ürünü al geç.

Aula SC680 modelini tercih ettim fiyatı ve siyah renk istediğim için, bu sıralar ürünü alan çok kişi var merak eden varsa geldiğinde fikirlerimi paylaşırım.

@kxy hocam bu arada bunun için yeni konu açmayayım uygun fiyatlı mousepadlar hakkında bilginiz var mı? Fazla bir şey beklemiyorum ama sıradan ofis padleri gibi olsun istemiyorum. Klasse gibi markaların uygun fiyatlı 40x30 gibi mousepadleri yok. Bunun yanında Monster, Steelseries, Glorious gibi markaların ucuz fiyatlara mousepadleri var, ne tercih etmek daha uygun olur?

QCK alın geçin.

İfadeler: kxy
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…