Onun yerine 8 GB Ram'li ve daha ucuz olan sistem alabilirsiniz.
Phantom Silver | Intel Ultra 7 265K | 2 x 16 GB DDR5 | Colorful RTX 5060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Veya benim gibi ileriye dönük bir sistem toplayacaksan 2-3 ayar değiştirip APU sistem alabilirsin.
Sinerji Delos Ryzen 5 5600 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RX6750XT [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji Delos Ryzen 5 5600 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RX6750XT [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Ryzen 2200G'yi 2 TL daha fazla verip kutulu , Ana Kartı B450M , Ramleride 2x8 yapıp ve Kasayıda bir tık düşürebilirsin.Toplam 1.977,76 TL ediyor.Benim düşüncem Kara Cuma'yı bekleyip daha ucuza alman.
Kusura bakmayın hocam 2x4 görmemişim.İlk attığınız sistem çok kafama yattı. Benim topladığım sistemde de 8GB Ram var. 2 adet koydum dual channel çalışsın diye. İlk attığınız sisteme HDD de ekleyebilsek çok güzel olacak tam olarak aradığımız sistem o.
Sistemi kendim için toplamayacağım bu arada. Kullanacak kişi CS, LoL gibi fazla zorlamayacak oyunlar oynamak istiyor fakat bu fiyata ne kadar performanslı olursa o kadar iyi olur. Yakın zamanda tekrar yükseltme planı olmadığı için APU sistem yerine ekran kartı olan sistemleri tercih ettim.
Kusura bakmayın hocam 2x4 görmemişim.
Cronos PBA | AMD Ryzen 7 7700 | 32 GB DDR5 | ASUS RTX 5080 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Buradan ekran kartı rx 550 yapıp ek olarak hdd veya ssd ekleyebilirsiniz.
Berbat bir kasa ve PSU. Ve bu sisteme kesinlikle RX580 takmam. Hem 400W yeterli gelmeyecektir hem de PSU kalitesiz.AMD Raven Ridge Ryzen ™ 5 2400G 3.6GHz, 8GB DDR4 240GB SSD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Bu sistem dediğin oyunları oynatır. Bende var ilerleyen zamanlarda RX 580 8 GB tak cillop gibi sistem olur, tadından yenmez. Darboğazda olmuyor. Geliştirmek istersen sitede seçenekler var. Benim önerim biraz daha para verip 2x8 GB çift kanallı ram yapabilirsin. AMD APU sistemlerde çift kanal ram FPS değerini oldukça arttırır.
Kasa değiştirilmiyor ve yine berbat bir kasa + PSU ikilisi.Onun yerine 8 GB Ram'li ve daha ucuz olan sistem alabilirsiniz.
Phantom Silver | Intel Ultra 7 265K | 2 x 16 GB DDR5 | Colorful RTX 5060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Veya benim gibi ileriye dönük bir sistem toplayacaksan 2-3 ayar değiştirip APU sistem alabilirsin.
Sinerji Delos Ryzen 5 5600 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RX6750XT [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji Delos Ryzen 5 5600 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RX6750XT [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Ryzen 2200G'yi 2 TL daha fazla verip kutulu , Ana Kartı B450M , Ramleride 2x8 yapıp ve Kasayıda bir tık düşürebilirsin.Toplam 1.977,76 TL ediyor.Benim düşüncem Kara Cuma'yı bekleyip daha ucuza alman.
Berbat bir kasa ve PSU. Ve bu sisteme kesinlikle RX580 takmam. Hem 400W yeterli gelmeyecektir hem de PSU kalitesiz.
Kasa değiştirilmiyor ve yine berbat bir kasa + PSU ikilisi.
@terileptil Kendi sisteminiz hepsinden daha iyi.
Aerocool ortalama bir markadır. Bi Corsair falan etmez ama bu iki markaya göre çok çok daha kalitelidir. Bu bütçede 80+ PSU çok zor. Bir miktar arttırabilirseniz bunları öneririm kasa ve PSU olarak.Benim topladığım sistemdeki PSU ve kasanın kalitesi nasıldır sizce, bir fikriniz var mı? Çünkü benim topladığım sistemdeki PSU 80+ sertifikalı değil. Bir de arkadaşın attığı sistemde + olarak SSD var o yüzden hoşuma gitmişti. Gamepower'ın pek güvenilecek bir marka olmadığını biliyorum ama kasa açısından çok sorun olmaz herhalde diye düşünmüştüm. :/