2000 TL'ye kadar PSU önerisi

WhiteBird99

Megapat
Güncel sistemimi Aeroocool'un CS1102 model kasasıyla beraber gelen VX500 model 500W güç kaynağı ile kullanmaktayım. İşlemci olarak Ryzen 5 5600 ve XFX RS RX 570 Black Edition 8 GB model ekran kartını kullanıyorum. Önümüzdeki günlerde ekran kartını 2070 veya 3070 gibi bir model ile güncellemeyi düşünüyorum ama güç kaynağının yetmeyeceğini varsayıyorum.
Aslında DeepCool'un şu kasasını alıp hem kasayı büyütmek hem de güç kaynağını yenilemeyi düşünüyordum ama içerisindeki güç kaynağının pek kaliteli olmadığıyla alakalı bir şeyler okumuştum ve 3070 almam durumunda beni yarı yolda bırakabileceğinden korktum. Bu yüzden kasa işini en azından şimdilik rafa kaldırıp güç kaynağını yenilemeye karar verdim ama ne alsam bir türlü karar veremiyorum.
Bazı ekran kartlarının tek hattan gelen 2x8 pinle çalışmaması gibi durumlar olduğundan önüme gelen ilk güç kaynağını alıp geçmek de istemedim. Şu anki iki adayım bunlar, High Power ve NZXT. 2000'i ne kadar geçmezsem o kadar iyi, maksimum High Power'ın fiyatına çıkabilirim o da değecekse. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim, iyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı