yusuf551 Hectopat Katılım 13 Ocak 2014 Mesajlar 157 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2015 #11 Nouwera dedi: Eğer arkadaş O.C yapmayı planlıyorsa i5 4460 çok bir işe yaramaz bence. Ama yine de kendisi bilir tabi ki. Genişletmek için tıkla... Evet overclock yapılabilen olsa daha iyi olur
Nouwera dedi: Eğer arkadaş O.C yapmayı planlıyorsa i5 4460 çok bir işe yaramaz bence. Ama yine de kendisi bilir tabi ki. Genişletmek için tıkla... Evet overclock yapılabilen olsa daha iyi olur
asus123 Hectopat Katılım 30 Kasım 2014 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2015 #12 Bu sistemi almanızı öneriyorum. Dosya Ekleri ....png 133,2 KB · Görüntüleme: 197
yusuf551 Hectopat Katılım 13 Ocak 2014 Mesajlar 157 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2015 #13 asus123 dedi: Bu sistemi almanızı öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Nouwera Megapat Katılım 15 Kasım 2014 Mesajlar 333 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2015 #14 asus123 dedi: Bu sistemi almanızı öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaş O.C istiyor bu yüzden Z98 Mate yaparsak kesinlikle harika bir sistem olur.
asus123 dedi: Bu sistemi almanızı öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaş O.C istiyor bu yüzden Z98 Mate yaparsak kesinlikle harika bir sistem olur.
yusuf551 Hectopat Katılım 13 Ocak 2014 Mesajlar 157 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2015 #15 Arkadaşlar rica etsem O.C yapılabilen bir sistem toplarmısınız ?
asus123 Hectopat Katılım 30 Kasım 2014 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2015 #16 Nouwera dedi: Arkadaş O.C istiyor bu yüzden Z98 Mate yaparsak kesinlikle harika bir sistem olur. Genişletmek için tıkla... Nouwera dedi: Arkadaş O.C istiyor bu yüzden Z98 Mate yaparsak kesinlikle harika bir sistem olur. Genişletmek için tıkla... Fark ettiniz mi bilmiyorum ama o işlemci O.C olabiliyor.
Nouwera dedi: Arkadaş O.C istiyor bu yüzden Z98 Mate yaparsak kesinlikle harika bir sistem olur. Genişletmek için tıkla... Nouwera dedi: Arkadaş O.C istiyor bu yüzden Z98 Mate yaparsak kesinlikle harika bir sistem olur. Genişletmek için tıkla... Fark ettiniz mi bilmiyorum ama o işlemci O.C olabiliyor.
Nouwera Megapat Katılım 15 Kasım 2014 Mesajlar 333 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2015 #17 asus123 dedi: Fark ettiniz mi bilmiyorum ama o işlemci O.C olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Peki anakart? yusuf551 dedi: Arkadaşlar rica etsem O.C yapılabilen bir sistem toplarmısınız ? Genişletmek için tıkla... Al benim önerdiğim sistemi rahat et.
asus123 dedi: Fark ettiniz mi bilmiyorum ama o işlemci O.C olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Peki anakart? yusuf551 dedi: Arkadaşlar rica etsem O.C yapılabilen bir sistem toplarmısınız ? Genişletmek için tıkla... Al benim önerdiğim sistemi rahat et.
yusuf551 Hectopat Katılım 13 Ocak 2014 Mesajlar 157 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2015 #18 Nouwera dedi: Peki anakart? Al benim önerdiğim sistemi rahat et. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Nouwera dedi: Peki anakart? Al benim önerdiğim sistemi rahat et. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
asus123 Hectopat Katılım 30 Kasım 2014 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2015 #19 Nouwera dedi: Peki anakart? Al benim önerdiğim sistemi rahat et. Genişletmek için tıkla... Anakart özel bir Bios ile O.C yapılabiliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Nouwera dedi: Peki anakart? Al benim önerdiğim sistemi rahat et. Genişletmek için tıkla... Anakart özel bir Bios ile O.C yapılabiliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et