Arkadaşlar, sistem almak yerine eski olan sistemimi yükseltmeye karar verdim böylece elimdeki para ile farklı şeylerde yapabileceğim neyse konumuza dönelim.
Sistem özelliklerim:
Ekran kartı: ASUS GeForce 210 1GB.
İşlemci: Intel Q9500.
Anakart: Gigabyte GA G31M-ES2l.
RAM: Kingston 2x2 4 GB DDR2 bellekler.
HDD: Hitachi 320 GB 7200RPM HDD.
Monitör: LG 75Hz.
İşlemci bir konuda okuduğuma göre 1050, 1050 Ti'a kadar besleyebiliyor (1050 Ti azıcık darboğaz olabiliyormuş o.c ile halledilir yazıyordu) diğer parçaların hepsi rezalet olduğunu düşnüyorum, monitör idarelik kullanılabilir farklı bir forumda RX460 i3 10100F B450 anakart 8 GB DDR4 RAM 120GB SSD gibi bir kombinasyon önerisi yapıldı. Sizin önerileriniz nedir? Parçalar ikinci el veya sıfır fark etmez.
Ben olsam sistemi satar sıfırdan toplardım. Her parça eski. İşlemci için anakart değişmeli, anakart değişince RAM değişmeli. PSU ne alemde o da belli değil ama 300W falandır herhalde o da değişmeli. SSD de yok sistemde. Kısacası sistemi satıp sıfır veya 2. el sistem toplamanız daha doğru olacaktır.
i3 10100F sığdırılamaz, elinizdeki sistem 400 500TL eder 2500TL'ye bir konu açarsınız 2.el olursa R5 1600 ve RX460 olabilir. Sıfır olsun derseniz giriş seviyesi 16 GB RAM'li bir APU toplarız.
Ben olsam sistemi satar sıfırdan toplardım. Her parça eski. İşlemci için anakart değişmeli, anakart değişince RAM değişmeli. PSU ne alemde o da belli değil ama 300W falandır herhalde o da değişmeli. SSD de yok sistemde. Kısacası sistemi satıp sıfır veya 2. el sistem toplamanız daha doğru olacaktır.
i3 10100F sığdırılamaz, elinizdeki sistem 400 500TL eder 2500TL'ye bir konu açarsınız 2.el olursa R5 1600 ve RX460 olabilir. Sıfır olsun derseniz giriş seviyesi 16 GB RAM'li bir APU toplarız.
MSI A320M-A PRO AMD A320 3200 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
En ucuz Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
Amd Ryzen 3 3100 garantili - İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da