C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.355 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #21 Sailaner dedi: Amazon.com.tr Amazon.com.tr Bu ikisi arasında çekim gücü farkı var mıdır? İnternet hızım 1 gigabit. Genişletmek için tıkla... Zannetmiyorum hocam anten sayısı ve dizayn olarak benzer cihazlar çekim gücü muhtemelen hemen hemen aynıdır.
Sailaner dedi: Amazon.com.tr Amazon.com.tr Bu ikisi arasında çekim gücü farkı var mıdır? İnternet hızım 1 gigabit. Genişletmek için tıkla... Zannetmiyorum hocam anten sayısı ve dizayn olarak benzer cihazlar çekim gücü muhtemelen hemen hemen aynıdır.
Sailaner Kilopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1.571 Çözümler 7 7 Nisan 2024 #22 chaturanga dedi: Zannetmiyorum hocam anten sayısı ve dizayn olarak benzer cihazlar çekim gücü muhtemelen hemen hemen aynıdır. Genişletmek için tıkla... AX10 olanı aldım bakalım yarın teslim edilecek. Sonucu yazarım buraya.
chaturanga dedi: Zannetmiyorum hocam anten sayısı ve dizayn olarak benzer cihazlar çekim gücü muhtemelen hemen hemen aynıdır. Genişletmek için tıkla... AX10 olanı aldım bakalım yarın teslim edilecek. Sonucu yazarım buraya.
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.355 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #23 Sailaner dedi: AX10 olanı aldım bakalım yarın teslim edilecek. Sonucu yazarım buraya. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam hayırlı olsun. Sailaner dedi: AX10 olanı aldım bakalım yarın teslim edilecek. Sonucu yazarım buraya. Genişletmek için tıkla... Ne oldu hocam çözebildiniz mi problemi? Son düzenleme: 11 Nisan 2024
Sailaner dedi: AX10 olanı aldım bakalım yarın teslim edilecek. Sonucu yazarım buraya. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam hayırlı olsun. Sailaner dedi: AX10 olanı aldım bakalım yarın teslim edilecek. Sonucu yazarım buraya. Genişletmek için tıkla... Ne oldu hocam çözebildiniz mi problemi?
Sailaner Kilopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1.571 Çözümler 7 12 Nisan 2024 #24 chaturanga dedi: Tamam hocam hayırlı olsun. Ne oldu hocam çözebildiniz mi problemi? Genişletmek için tıkla... Şehir dışındaydım eve bugün geldim. Kurulumunu yaptım şu an kullanıyorum oyun performansına falan bakacağım yeniden yazarım. chaturanga dedi: Tamam hocam hayırlı olsun. Ne oldu hocam çözebildiniz mi problemi? Genişletmek için tıkla... Odamda değerler gayet iyi kablosuzdan alabildiğim internet kesintisiz kayıpsız fakat üst katta neredeyse hiç çekmiyor modemden bile daha kötü. İade edeceğim bu yüzden. Üst kata sinyal ulaşması için güçlü bir modem ile sonuç alabilir miyim sizce? Son düzenleme: 22 Nisan 2024
chaturanga dedi: Tamam hocam hayırlı olsun. Ne oldu hocam çözebildiniz mi problemi? Genişletmek için tıkla... Şehir dışındaydım eve bugün geldim. Kurulumunu yaptım şu an kullanıyorum oyun performansına falan bakacağım yeniden yazarım. chaturanga dedi: Tamam hocam hayırlı olsun. Ne oldu hocam çözebildiniz mi problemi? Genişletmek için tıkla... Odamda değerler gayet iyi kablosuzdan alabildiğim internet kesintisiz kayıpsız fakat üst katta neredeyse hiç çekmiyor modemden bile daha kötü. İade edeceğim bu yüzden. Üst kata sinyal ulaşması için güçlü bir modem ile sonuç alabilir miyim sizce?