2000 TL'ye kadın ayakkabı önerisi

Topuklu mu giyiyorsun topuksuz mu? Eğer topuklu seviyorsan epey slay modellerim var kaydettiğim, seninle paylaşabilirim. kalpigoz.png

Merhaba, arkadaşlar Skechers'ın Bobs Pulse Air - Sassy Sauce modelini hediye olarak aldım ama maalesef kargo hareketlerinin stabil olması ve bununla ilginin zayıf olması sebebiyle iade edeceğim. Acaba benzer rahatlıkta 2000 TL geçmeyecek kadın ayakkabı öneriniz olur mu?
Neden kadın ayakkabısı? Merak ettiğimden soruyorum yanlış anlamayın. Söylediğiniz ayakkabı ne kadar rahat bilmiyorum hiç giymedim ancak bunun dışında modeller önersem olur mu? Ayrıca illa skechers mi olsun?

Neden kadın ayakkabısı? Merak ettiğimden soruyorum yanlış anlamayın. Söylediğiniz ayakkabı ne kadar rahat bilmiyorum hiç giymedim ancak bunun dışında modeller önersem olur mu? Ayrıca illa skechers mi olsun?
Kadın giyeceği için. :)) İlla Skechers olsun istemiyorum. Verdiğim sipariş Skechers'a ait bir ayakkabıydı, sadece onu belirttim. Rahat ve fiyatına göre kaliteli olsun yeter. Tabi bir de müşteri memnuniyeti olsa fena olmaz ama bu aralar zor.

Topuklu mu giyiyorsun topuksuz mu? Eğer topuklu seviyorsan epey slay modellerim var kaydettiğim, seninle paylaşabilirim.Eki Görüntüle 1780638
Kendime almayacağım. Aldığım kişi ise topuklu ayakkabı giymiyor. Zaten iade edeceğim modeli de hava alabilen ve yastıklamaya sahip olan bir model olduğu için seçmiştim. Daha çok yürüyüş ayakkabısı tercihi.

Kadın giyeceği için. :)) İlla Skechers olsun istemiyorum. Verdiğim sipariş Skechers'a ait bir ayakkabıydı, sadece onu belirttim. Rahat ve fiyatına göre kaliteli olsun yeter. Tabi bir de müşteri memnuniyeti olsa fena olmaz ama bu aralar zor.

Kendime almayacağım. Aldığım kişi ise topuklu ayakkabı giymiyor. Zaten iade edeceğim modeli de hava alabilen ve yastıklamaya sahip olan bir model olduğu için seçmiştim. Daha çok yürüyüş ayakkabısı tercihi.
Ayy çok üzgünüm. Bir an coşmuşum, mahcup ettiysem kusura bakma. Ben Quora yardımıyla insanların yorumlarını inceleyerek Nike gibi markalardan alman taraftarıyım ayakkabıyı.

Bu nasıl? Çok rahat bir model.

Nike Air Max 2021 Kadın Ayakkabısı. Nike TR renk tercihi nedir? Air Max fazla spor kaçarsa Nike Court Legacy Lift Kadın Ayakkabısı. Nike TR renk tercihleri de var bunun. Bütçe gayet yeterli. Seviyorsa Converse vesaire de bakılabilir.
Genellikle klasik renkleri tercih ediyor. Siyah, mavi, beyaz (gerçi beyazı kirleniyor diye sevmiyor) ama Nike'ın rengi yok sanırım.
Bu nasıl? Çok rahat bir model.
Sayası (üstü) deriyle kaplı olmasa iyi olur. Fileli, esnek model arıyordu.
Ayy çok üzgünüm. Bir an coşmuşum, mahcup ettiysem kusura bakma. Ben Quora yardımıyla insanların yorumlarını inceleyerek Nike gibi markalardan alman taraftarıyım ayakkabıyı.
Estağfurullah, iyi niyetinizden şüphe etmedim zaten. Nike ve Adidas kalite bakımından iyi de yürüyüş/koşu ayakkabılarının modellerini tercih eder mi? Emin olamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı