2000 TL'ye kamera tripodu önerisi

fbaran

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Mac mini m2 512 gb 16 gb ram, steelseries prime mouse, viewsonic vx2728j monitör, airpods 2. nesil, samsung A34 telefon
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Sony A7R3 ve A7S2 için tripod arıyorum. Mevcut olarak elimde Soligor 3570 var. Ama öyle böyle dandik bir tripod değil. Kamerayı üzerine takınca ayağı koptu. Korkuyorum artık o tripodu. Eski tripodu ise ışık tripodu olarak kullanacağım. Kf Concept'in tripodlarını beğendim açıkçası. Ama fiyatı tuzlu. Geldi. 2300TL'ye kadar çıkabilirim, önerilerinizi bekliyorum.

@GKD

Son düzenleyen: Moderatör:
2300 TL kaliteli bir tripod için düşük kalıyor maalesef. Bu bütçede alacağınız ürünler elinizdeki ile aşağı yukarı aynı kalitede olacak. Bence en güzeli biraz birikim yapıp Manfrotto, Smallrig gibi markalara yönelmek. Tripod işi biraz sıkıntılı, kaliteli olmayanlar çok narin oluyor, elinde kalıyor 2-3 ay sonra. Kaliteli olanların da fiyatı malum. O yüzden diyorum.

Berbat ötesi bir ürün, alınmaz. 50 bin liralık makineyi şuna emanet etmek için aklını kaçırmış olmak lazım.

2300 TL kaliteli bir tripod için düşük kalıyor maalesef. Bu bütçede alacağınız ürünler elinizdeki ile aşağı yukarı aynı kalitede olacak. Bence en güzeli biraz birikim yapıp Manfrotto, Smallrig gibi markalara yönelmek. Tripod işi biraz sıkıntılı, kaliteli olmayanlar çok narin oluyor, elinde kalıyor 2-3 ay sonra. Kaliteli olanların da fiyatı malum. O yüzden diyorum.

Berbat ötesi bir ürün, alınmaz. 50 bin liralık makineyi şuna emanet etmek için aklını kaçırmış olmak lazım.

Hocam 2 gün sonra bir çekim var. Oradan para alacağım ama acilen bir tripod lazım. Hala arayış içindeyim. Adamların önünde tripod çat diye kırılsa rezil olurum. Yakın zamanda lens aldığım için o kadar param kalmadı maalesef. 3000 3500 TL'ye kadar çıkabilirim. Hızlıca önerilerinizi bekliyorum.

Hocam 2 gün sonra bir çekim var. Oradan para alacağım ama acilen bir tripod lazım. Hala arayış içindeyim. Adamların önünde tripod çat diye kırılsa rezil olurum. Yakın zamanda lens aldığım için o kadar param kalmadı maalesef. 3000 3500 TL'ye kadar çıkabilirim. Hızlıca önerilerinizi bekliyorum.

Bu iş görebilir, kullanmadım ama kötü durmuyor. Şu anda iyi bir tripod için en azından 6-7 bin TL lazım maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı