M M Akif Decapat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #1 Hocam şimdi ben kasalar konusunda araştırma yapsam da kendimden emin olamıyorum o yüzden 550W 80+ güç kaynaklı bir kasa önerisi yapabilir misiniz? PSU ve kasa ayrı ayrı olabilir. En uygun fiyata güzel bir kasa.
Hocam şimdi ben kasalar konusunda araştırma yapsam da kendimden emin olamıyorum o yüzden 550W 80+ güç kaynaklı bir kasa önerisi yapabilir misiniz? PSU ve kasa ayrı ayrı olabilir. En uygun fiyata güzel bir kasa.
OnurKelees Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 4.908 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Zotac GeForce RTX 4060 - AMD Ryzen 5 5600X - AsRock B550M-HDV - 16GB Ram - 1TB SSD Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #2 Deep Cool Kasa Fiyatları ve Modelleri I Tebilon Deep Cool Kasa Modelleri ve Deep Cool Oyuncu Kasası Avantajlı Fiyatlarla Tebilon'da www.tebilon.com
Deep Cool Kasa Fiyatları ve Modelleri I Tebilon Deep Cool Kasa Modelleri ve Deep Cool Oyuncu Kasası Avantajlı Fiyatlarla Tebilon'da www.tebilon.com
M M Akif Decapat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #3 OnurKelees dedi: Deep Cool Kasa Fiyatları ve Modelleri I Tebilon Deep Cool Kasa Modelleri ve Deep Cool Oyuncu Kasası Avantajlı Fiyatlarla Tebilon'da www.tebilon.com Genişletmek için tıkla... Hocam daha tanindik boyle Hepsiburada vs. gibi sitelerden atabilir misiniz? Aileyi ikna etme durumu da var da.
OnurKelees dedi: Deep Cool Kasa Fiyatları ve Modelleri I Tebilon Deep Cool Kasa Modelleri ve Deep Cool Oyuncu Kasası Avantajlı Fiyatlarla Tebilon'da www.tebilon.com Genişletmek için tıkla... Hocam daha tanindik boyle Hepsiburada vs. gibi sitelerden atabilir misiniz? Aileyi ikna etme durumu da var da.
OnurKelees Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 4.908 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Zotac GeForce RTX 4060 - AMD Ryzen 5 5600X - AsRock B550M-HDV - 16GB Ram - 1TB SSD Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #4 M Akif dedi: Hocam daha tanindik boyle Hepsiburada vs. gibi sitelerden atabilir misiniz? Aileyi ikna etme durumu da var da. Genişletmek için tıkla... Şuna bakabilirsiniz hocam Tebilon'da güvenilir. Vento VG10F 600W 80+ PSU Temperli Cam 4x120mm ATX Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
M Akif dedi: Hocam daha tanindik boyle Hepsiburada vs. gibi sitelerden atabilir misiniz? Aileyi ikna etme durumu da var da. Genişletmek için tıkla... Şuna bakabilirsiniz hocam Tebilon'da güvenilir. Vento VG10F 600W 80+ PSU Temperli Cam 4x120mm ATX Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com