2000 TL'ye klavye mouse kulaklık önerisi

Tamam haklısınız özür dilerim
Bütçeyi 300 400 lira arttırarak razer battle bundle + 500 600 liraya klavye alabilirsiniz
Hacı adam Max 2k demiş konu dışına taşıyor o zaman ama öneri güzel

2.5k çıkabilirim aslında ben ucuz olsun diye demiştim ama aralarında özellik farkı olarak fazlalık varsa çıkarım. Razer battle bundle kafama yatıyor şuan için akşam söylerim inş zam gelmez

2.5k çıkabilirim aslında ben ucuz olsun diye demiştim ama aralarında özellik farkı olarak fazlalık varsa çıkarım. Razer Battle bundle kafama yatıyor şu an için akşam söylerim inşallah zam gelmez

Naysınız var mı yoksa hesap açıp 250 lira ucuza alabilirsiniz

%15 hepsine maximum kazanabileceğin 250 tl ayrıca 1200 tl ye razer battle bundle mu buldun

2.5k çıkabilirim aslında ben ucuz olsun diye demiştim ama aralarında özellik farkı olarak fazlalık varsa çıkarım. Razer battle bundle kafama yatıyor şuan için akşam söylerim inş zam gelmez
Bundle ilk çıktığında arkadaşım 1600den almıştı zam gelmiş. Belki yine gelebilir.

Hepinize teşekkürler arkadaşlar razer battle bundle ve rampage kb r81 satın aldım klavyede dierya ve rampage kafa karıştırdı ama çok fazla olumlu yorum var diye rampage söyledim

Hepinize teşekkürler arkadaşlar razer battle bundle ve rampage kb r81 satın aldım klavyede dierya ve rampage kafa karıştırdı ama çok fazla olumlu yorum var diye rampage söyledim
Hayırlı olsun. Sorunsuz sıkıntısız kullanırsınız umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…