500 daha koy, bir daha almaya gerek duymazsın.Bütçenin artma şansı var mı?
Toplam 2500 liraya geliyor.Havit Gamenote H2030D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Havit Gamenote H2030D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Havit Gamenote H2030D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Zamanında kullandığım set Amazon üzerinden başka setlerede bakabilirsin şu an bütçeni biraz aşıyor olabilir şahsen kendim kullandım ve memnun kaldım idareten kullanıp tek tek yükselttim bende ve gayet uzun bir süre kullanmak durumunda kaldım kalitesi fiyatına göre çok iyi değil ama fikrimce alınabilecek bu fiyata iyi setler arasına girer
Rampage Eclipse Siyah Usb RGB Aydınlatmalı Q Gaming 4 Tuş Makrolu Oyuncu Klavye Mouse Set : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Rampage Eclipse Siyah Usb RGB Aydınlatmalı Q Gaming 4 Tuş Makrolu Oyuncu Klavye Mouse Set : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bomboş bir set. Asla alınmaz. Ürünlerin maksimum ömrü 1 sene.
Başta yanlış linki atmıştım şu an güncelledim tam set için. Zaten arkadaş idareten bir set arıyor ve ben de arkadaşla aynı durumu yaşadığım için idareten kullanabileceği bir set attım. 1000TL civarında daha iyi ve kaliteli set önerileriniz varsa buyurun atın yardımcı olalım kendisine. 5-6 sene kullancak olsak 1K gibi bir fiyata set aramayız zaten
Yine aynı şey. Konu sahibi idare etsin diye alıyorsa neden en kötüsünü alıyor? Bir ürünün idarelik kullanılması için rezalet olması mı gerek? Yukarıda attığım ürünler en az 2 sene götürür. Sizin attığınınız bir ömrü yok. 6 aya bozulacak ürünleri lütfen önermeyiniz.
Bak sana örnek vereyim şu an aktif olarak Rampage'in kulaklığını kullanıyorum ve aldığımdan 3 ay sonra cızırdamaya başladı. Düşürmedim ve hor kullanmadım. Ancak oldu.
Yine aynı şey. Konu sahibi idare etsin diye alıyorsa neden en kötüsünü alıyor? Bir ürünün idarelik kullanılması için rezalet olması mı gerek? Yukarıda attığım ürünler en az 2 sene götürür. Sizin attığınınız bir ömrü yok. 6 aya bozulacak ürünleri lütfen önermeyiniz.
Bak sana örnek vereyim şu an aktif olarak Rampage'in kulaklığını kullanıyorum ve aldığımdan 3 ay sonra cızırdamaya başladı. Düşürmedim ve hor kullanmadım. Ancak oldu.
Anlaşabileceğimizi sanmıyorum dostum idareten demek zaten ekipmanı geliştireceği için fazla masraftan kaçınıp düşük bütçeyle kısa ömürlü kullanılacak bir ürün araması örnek veriyorum bende sana farklı bir şehre taşındığımda ekipmanlarımı getiremedim ve idareten yeni ekipmanlar aldım attığım linkte gözüken ekipmanlardan bahsediyorum bunları 9 ay kadar bir süre kullandım zamanla daha kaliteli ekipmanlar topladım ve onları rafa kaldırdım şu an ise diğer bilgisayarımda onları kullanmayı devam ediyorum 1 yılı geçti ve bir sorunları yok bana fazla bir masraf yaratmadılar ve işimi gördüler senin attığın ürünlerin bir anlamı yok zaten 5 6 sene kullanacak olsa idareten bir ürün aramaz iyi bir ürün arar ve buna göre bir konu açar arkadaş idareten bir set arıyor gidip uzun ömürlü kaliteli bir set atıyorsun anlamadığın şey bu zatenneyse sana hayatında başarılar umarım kitap okursun
Anlaşabileceğimizi sanmıyorum dostum idareten demek zaten ekipmanı geliştireceği için fazla masraftan kaçınıp düşük bütçeyle kısa ömürlü kullanılacak bir ürün araması örnek veriyorum bende sana farklı bir şehre taşındığımda ekipmanlarımı getiremedim ve idareten yeni ekipmanlar aldım attığım linkte gözüken ekipmanlardan bahsediyorum bunları 9 ay kadar bir süre kullandım zamanla daha kaliteli ekipmanlar topladım ve onları rafa kaldırdım şu an ise diğer bilgisayarımda onları kullanmayı devam ediyorum 1 yılı geçti ve bir sorunları yok bana fazla bir masraf yaratmadılar ve işimi gördüler senin attığın ürünlerin bir anlamı yok zaten 5 6 sene kullanacak olsa idareten bir ürün aramaz iyi bir ürün arar ve buna göre bir konu açar arkadaş idareten bir set arıyor gidip uzun ömürlü kaliteli bir set atıyorsun anlamadığın şey bu zatenneyse sana hayatında başarılar umarım kitap okursun
Eki Görüntüle 2531061