Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.163 Makaleler 3 Çözümler 21 10 Mart 2025 #11 WmWAr39 dedi: 2000 TL bütçem var. Başlıktaki ürünlerden alacağım. Şartlar: Farenin yazılımı olmalı. Klavyenin yazılımı olmalı. Klavye mekanik olmalı. Klavye ve farenin ışıklarını istediğim renge ayarlayabilmem lazım. Kulaklığın mikrofonu iyi olmalı. Mouse pad hem klavyeyi hem fareyi alabilmeli. Genişletmek için tıkla... İndirimde iken kaçırma mikrofon kalitesi harici mikrofon gibi inanılmaz WmWAr39 dedi: 2000 TL bütçem var. Başlıktaki ürünlerden alacağım. Şartlar: Farenin yazılımı olmalı. Klavyenin yazılımı olmalı. Klavye mekanik olmalı. Klavye ve farenin ışıklarını istediğim renge ayarlayabilmem lazım. Kulaklığın mikrofonu iyi olmalı. Mouse pad hem klavyeyi hem fareyi alabilmeli. Genişletmek için tıkla... Ajazz AJ139 Pro Kablosuz Oyuncu Mouse Paw 3395 26000 DPI Fiyatı, Yorumları - Trendyol kendim de kullanıyorum on numara mouse yazılımı da var çok hafif şarjı iki haftadan uzun gidiyor
WmWAr39 dedi: 2000 TL bütçem var. Başlıktaki ürünlerden alacağım. Şartlar: Farenin yazılımı olmalı. Klavyenin yazılımı olmalı. Klavye mekanik olmalı. Klavye ve farenin ışıklarını istediğim renge ayarlayabilmem lazım. Kulaklığın mikrofonu iyi olmalı. Mouse pad hem klavyeyi hem fareyi alabilmeli. Genişletmek için tıkla... İndirimde iken kaçırma mikrofon kalitesi harici mikrofon gibi inanılmaz WmWAr39 dedi: 2000 TL bütçem var. Başlıktaki ürünlerden alacağım. Şartlar: Farenin yazılımı olmalı. Klavyenin yazılımı olmalı. Klavye mekanik olmalı. Klavye ve farenin ışıklarını istediğim renge ayarlayabilmem lazım. Kulaklığın mikrofonu iyi olmalı. Mouse pad hem klavyeyi hem fareyi alabilmeli. Genişletmek için tıkla... Ajazz AJ139 Pro Kablosuz Oyuncu Mouse Paw 3395 26000 DPI Fiyatı, Yorumları - Trendyol kendim de kullanıyorum on numara mouse yazılımı da var çok hafif şarjı iki haftadan uzun gidiyor
WmWAr39 Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 836 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12. Nesil işlemci 500 gb crucial nvme ssd 8 gb ddr4 ram Excalibur g770. Exper 18.5 inç monitör. Piranha x7 mouse. Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #12 Mantar09 dedi: İndirimde iken kaçırma mikrofon kalitesi harici mikrofon gibi inanılmaz Ajazz AJ139 Pro Kablosuz Oyuncu Mouse Paw 3395 26000 DPI Fiyatı, Yorumları - Trendyol kendim de kullanıyorum on numara mouse yazılımı da var çok hafif şarjı iki haftadan uzun gidiyor Genişletmek için tıkla... 2000 hepsine vereceğim fareye verirsem diğerlerini alamam
Mantar09 dedi: İndirimde iken kaçırma mikrofon kalitesi harici mikrofon gibi inanılmaz Ajazz AJ139 Pro Kablosuz Oyuncu Mouse Paw 3395 26000 DPI Fiyatı, Yorumları - Trendyol kendim de kullanıyorum on numara mouse yazılımı da var çok hafif şarjı iki haftadan uzun gidiyor Genişletmek için tıkla... 2000 hepsine vereceğim fareye verirsem diğerlerini alamam
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.601 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #13 WmWAr39 dedi: 2000 TL bütçem var. Başlıktaki ürünlerden alacağım. Şartlar: Farenin yazılımı olmalı. Klavyenin yazılımı olmalı. Klavye mekanik olmalı. Klavye ve farenin ışıklarını istediğim renge ayarlayabilmem lazım. Kulaklığın mikrofonu iyi olmalı. Mouse pad hem klavyeyi hem fareyi alabilmeli. Genişletmek için tıkla... Galax Sonar 01 Gaming Headset USB 7.1 Kanal RGB Oyuncu Kulaklığı (GLX-HGS015USRGR0-GXLG) | Teknobiyotik www.teknobiyotik.com https://www.amazon.com.tr/Geeky-GK65-65-Aydınlatmalı-Mechanical/dp/B0C78MTHFV?th=1&tag=technopattr-21 GameNote MS814 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz GameNote MS814 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote MS814 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 224,25 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com https://www.amazon.com.tr/Classic-Pürüzsüz-Baskısız-Koruyucu-Ergonomik/dp/B0BPR551ZB?ref_=ast_sto_dp&th=1&tag=technopattr-21 Özellikle yazılım işi bu bütçede fazla zor hocam.
WmWAr39 dedi: 2000 TL bütçem var. Başlıktaki ürünlerden alacağım. Şartlar: Farenin yazılımı olmalı. Klavyenin yazılımı olmalı. Klavye mekanik olmalı. Klavye ve farenin ışıklarını istediğim renge ayarlayabilmem lazım. Kulaklığın mikrofonu iyi olmalı. Mouse pad hem klavyeyi hem fareyi alabilmeli. Genişletmek için tıkla... Galax Sonar 01 Gaming Headset USB 7.1 Kanal RGB Oyuncu Kulaklığı (GLX-HGS015USRGR0-GXLG) | Teknobiyotik www.teknobiyotik.com https://www.amazon.com.tr/Geeky-GK65-65-Aydınlatmalı-Mechanical/dp/B0C78MTHFV?th=1&tag=technopattr-21 GameNote MS814 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz GameNote MS814 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote MS814 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 224,25 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com https://www.amazon.com.tr/Classic-Pürüzsüz-Baskısız-Koruyucu-Ergonomik/dp/B0BPR551ZB?ref_=ast_sto_dp&th=1&tag=technopattr-21 Özellikle yazılım işi bu bütçede fazla zor hocam.