2.150 lira ediyor kanka, 150 lira üstüne koyarsın alırsın bende kullanıyorum çok güzel ekipmanlar kulaklıkta güzel mikrofonu tertemiz çalışıyor usb girişli , mouse ise şarjlı yani usb olarakta kullanabilirsin normal usbsizde ama şarjı bitince illa usb olarak kullanmak zorundasın , dpi 5000 görüyor uygulaması var ordan ayarlarsın. klavyeye gelince klavyeyi 2 4 senedir yaklaşık kullanıyorum kaç bin tane tuş basmışımdır hiçbir sorun çıkmadı.
2.150 lira ediyor kanka, 150 lira üstüne koyarsın alırsın bende kullanıyorum çok güzel ekipmanlar kulaklıkta güzel mikrofonu tertemiz çalışıyor usb girişli , mouse ise şarjlı yani usb olarakta kullanabilirsin normal usbsizde ama şarjı bitince illa usb olarak kullanmak zorundasın , dpi 5000 görüyor uygulaması var ordan ayarlarsın. klavyeye gelince klavyeyi 2 4 senedir yaklaşık kullanıyorum kaç bin tane tuş basmışımdır hiçbir sorun çıkmadı.
Sen bilirsin dostum ama ürün incelemeye bakmanı öneririm ben kullanıyorum şahsen koyduklarımın hepsini, hiçbir sorunda yaşamadım 2000 lirayada en güzel ekipmanlar.
En ucuz SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
2.150 lira ediyor kanka, 150 lira üstüne koyarsın alırsın bende kullanıyorum çok güzel ekipmanlar kulaklıkta güzel mikrofonu tertemiz çalışıyor USB girişli, mouse ise şarjlı yani USB olarak da kullanabilirsin normal usbsizde ama şarjı bitince illa USB olarak kullanmak zorundasın , DPI 5000 görüyor uygulaması var oradan ayarlarsın. Klavyeye gelince klavyeyi 2 4 senedir yaklaşık kullanıyorum kaç bin tane tuş basmışımdır hiçbir sorun çıkmadı.