TheAltay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 1.475 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 // RTX 3050 4gb VRAM - i5 12500H - 512 GB M2 SSD - 8 GB DDR5 4800 MHZ RAM Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #21 804153 dedi: Hocam forumu rahatsız etmiş gibi oluyor şu an bilmiyorum da klavye ne önerirsin bana? Klavyemin tuşları hep gitti artık okunmuyor. Genişletmek için tıkla... Klavye benim bilgi alanım içerisinde değil hocam, konu oluşturun bence en iyisi. 510095 dedi: Plus olan modelinde sorun vardı diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Çift tıklama problemi deniyordu sanırsam. Nedense en uygunu plus olanı.
804153 dedi: Hocam forumu rahatsız etmiş gibi oluyor şu an bilmiyorum da klavye ne önerirsin bana? Klavyemin tuşları hep gitti artık okunmuyor. Genişletmek için tıkla... Klavye benim bilgi alanım içerisinde değil hocam, konu oluşturun bence en iyisi. 510095 dedi: Plus olan modelinde sorun vardı diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Çift tıklama problemi deniyordu sanırsam. Nedense en uygunu plus olanı.
8 804153 Centipat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 375 Çözümler 3 30 Haziran 2024 #22 TheAltay dedi: Klavye benim bilgi alanım içerisinde değil hocam, konu oluşturun bence en iyisi. Çift tıklama problemi deniyordu sanırsam. Nedense en uygunu plus olanı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam, teşekkür ederim ilginiz için.
TheAltay dedi: Klavye benim bilgi alanım içerisinde değil hocam, konu oluşturun bence en iyisi. Çift tıklama problemi deniyordu sanırsam. Nedense en uygunu plus olanı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam, teşekkür ederim ilginiz için.
zEne Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #23 TheAltay dedi: Klavye benim bilgi alanım içerisinde değil hocam, konu oluşturun bence en iyisi. Çift tıklama problemi deniyordu sanırsam. Nedense en uygunu plus olanı. Genişletmek için tıkla... Plus olan modelini sipariş verdim umarım pişman olmam.
TheAltay dedi: Klavye benim bilgi alanım içerisinde değil hocam, konu oluşturun bence en iyisi. Çift tıklama problemi deniyordu sanırsam. Nedense en uygunu plus olanı. Genişletmek için tıkla... Plus olan modelini sipariş verdim umarım pişman olmam.
TheAltay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 1.475 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 // RTX 3050 4gb VRAM - i5 12500H - 512 GB M2 SSD - 8 GB DDR5 4800 MHZ RAM Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #24 zEne dedi: Plus olan modelini sipariş verdim umarım pişman olmam. Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun hocam. Yanlış hatırlamıyorsam farenin altında minik bir ekran vardı.
zEne dedi: Plus olan modelini sipariş verdim umarım pişman olmam. Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun hocam. Yanlış hatırlamıyorsam farenin altında minik bir ekran vardı.
EnesAKMAN1 Hectopat Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 541 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #25 M800 ultra mouse Hocam bir delilik yapıp varınızı yoğunuzu bu mouseye basmak gibi bir delilik yapabiliyor musunuz? Ve ya şu klavyeye Ajazz 820
M800 ultra mouse Hocam bir delilik yapıp varınızı yoğunuzu bu mouseye basmak gibi bir delilik yapabiliyor musunuz? Ve ya şu klavyeye Ajazz 820
TheAltay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 1.475 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 // RTX 3050 4gb VRAM - i5 12500H - 512 GB M2 SSD - 8 GB DDR5 4800 MHZ RAM Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #26 EnesAKMAN1 dedi: M800 ultra mouse hocam bir delilik yapıp varınızı yoğunuzu bu fareye basmak gibi bir delilik yapabiliyor musunuz? Ve ya şu klavyeye Ajazz 820 Genişletmek için tıkla... Bütün bütçe zaten M800 Ultra kadar. Kablosuz şart denmemiş SS Prime gayet iyi bir seçim kendi bütçesinde.
EnesAKMAN1 dedi: M800 ultra mouse hocam bir delilik yapıp varınızı yoğunuzu bu fareye basmak gibi bir delilik yapabiliyor musunuz? Ve ya şu klavyeye Ajazz 820 Genişletmek için tıkla... Bütün bütçe zaten M800 Ultra kadar. Kablosuz şart denmemiş SS Prime gayet iyi bir seçim kendi bütçesinde.
EnesAKMAN1 Hectopat Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 541 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #27 TheAltay dedi: Bütün bütçe zaten M800 Ultra kadar. Kablosuz şart denmemiş SS Prime gayet iyi bir seçim kendi bütçesinde. Genişletmek için tıkla... Biliyorum, sadece bunları da önermek istedim. Bunları şu an alıp diğer şeyleri başka zamanlarda da alınabilir. Örnek sadece.
TheAltay dedi: Bütün bütçe zaten M800 Ultra kadar. Kablosuz şart denmemiş SS Prime gayet iyi bir seçim kendi bütçesinde. Genişletmek için tıkla... Biliyorum, sadece bunları da önermek istedim. Bunları şu an alıp diğer şeyleri başka zamanlarda da alınabilir. Örnek sadece.
zEne Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #28 Sadece klavye ve kulaklık kaldı bildiğiniz marka model varsa önerebilirsiniz.
510095 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 8.299 Makaleler 2 Çözümler 23 30 Haziran 2024 #29 e-yooso Z-11 Mavi Swıtch Metal Kasa Mini Mekanik Oyuncu Klavyesi Hot Swap Antighost Kablolu Sarı Led Fiyatı, Yorumları - Trendyol klavye olarak da bunu al. Dedikleriminin dışında ürün alma.
e-yooso Z-11 Mavi Swıtch Metal Kasa Mini Mekanik Oyuncu Klavyesi Hot Swap Antighost Kablolu Sarı Led Fiyatı, Yorumları - Trendyol klavye olarak da bunu al. Dedikleriminin dışında ürün alma.
zEne Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #30 510095 dedi: e-yooso Z-11 Mavi Swıtch Metal Kasa Mini Mekanik Oyuncu Klavyesi Hot Swap Antighost Kablolu Sarı Led Fiyatı, Yorumları - Trendyol klavye olarak da bunu al. Dedikleriminin dışında ürün alma. Genişletmek için tıkla... F ve Numlock tuşları olsa iyi olur.
510095 dedi: e-yooso Z-11 Mavi Swıtch Metal Kasa Mini Mekanik Oyuncu Klavyesi Hot Swap Antighost Kablolu Sarı Led Fiyatı, Yorumları - Trendyol klavye olarak da bunu al. Dedikleriminin dışında ürün alma. Genişletmek için tıkla... F ve Numlock tuşları olsa iyi olur.