MuptezelRakun041
Hectopat
Daha fazla
Hocam 500 TL arttırırsanız MCHOSE G75 Pro'ya bakabilirsiniz.
Klavye ve fareden emin misiniz? Fareye dayanıksız diyorlar, klavyenin markasınıda pek bilmiyorum.
Hocam fare kaliteli isterseniz Razer deathadder essential alabilirsiniz 950 tl civarı klavyeye az bütce ayırsanız bile olur membran klavyeyi 4 yıl kullandım her gün 8 saat pc başındaydım hala çalışıyor bozulmadı membranlarda iyi tercih benceKanka, hepsi için 2000 tlm var. Tek klavye için değil.
Klavye ve fareden emin misiniz? Fareye dayanıksız diyorlar, klavyenin markasınıda pek bilmiyorum.
Kanka, hepsi için 2000 tlm var. Tek klavye için değil.
Ya hocam vallahi para olsa daha iyi şeyler alacağımda maalesef para kalmadı, 51 bine bir sistem dizdim, ekipmanlara para kalmadı maalesef. Evde kasa kutusunda duruyor kullanılmak için. Ne yapsam pek bilemiyorum.Hocam bende klavyeyi fazla bilmiyorum ama fareden eminim zamanında kullanmıştım güzel fare ama kronik bir fare eğer ki bütçeyi daha fazla genişletirseniz SteelSeries Prime bakabilirsiniz çok daha iyi olur
Ya hocam vallahi para olsa daha iyi şeyler alacağım da maalesef para kalmadı, 51 bine bir sistem dizdim, ekipmanlara para kalmadı maalesef. Evde kasa kutusunda duruyor kullanılmak için. Ne yapsam pek bilemiyorum.
Claws ve lecoo güzel ama havitten emin değilim mikrofonları s kategorisinde ve bi süre sonra kopuyor mikrofonun dışıGameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçeyi 40 TL falan aşıyor. Mouse sensör olarak ınstant A825 kullanıyor pmw 3325 ayarında sayılır. Kulaklık iyidir fazlasıyla işinizi görür. Klavye de ortalama sayılır bütçede çok bir şey yok zaten.
Tamamdır hocam.GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçeyi 40 TL falan aşıyor. Mouse sensör olarak ınstant A825 kullanıyor pmw 3325 ayarında sayılır. Kulaklık iyidir fazlasıyla işinizi görür. Klavye de ortalama sayılır bütçede çok bir şey yok zaten.
Claws ve lecoo güzel ama havitten emin değilim mikrofonları s kategorisinde ve bir süre sonra kopuyor mikrofonun dışı.
Kablosuna dikkat etmek lazım. Doğru kullanımda sıkıntı çıkarmayacaktır. Mikrofon dışındaki koruma biraz dandik ama o olmadan da yeterli sayılır bütçede çok da rakibi yok maalesef.