saliqz Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #11 isimsizkahraman dedi: Video'daki gibi. Genişletmek için tıkla... @İsimsizkahraman bende bu klavyeyi almayı düşünüyorum Switch'leri değişebiliyor mu veya memnun musun?
isimsizkahraman dedi: Video'daki gibi. Genişletmek için tıkla... @İsimsizkahraman bende bu klavyeyi almayı düşünüyorum Switch'leri değişebiliyor mu veya memnun musun?
isimsizkahraman Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 4.548 Makaleler 4 Çözümler 55 Yer Akihabara 3 Temmuz 2023 #12 saliqz dedi: @İsimsizkahraman bende bu klavyeyi almayı düşünüyorum Switch'leri değişebiliyor mu veya memnun musun? Genişletmek için tıkla... Switch'leri başka bir Switch ile değiştiremezsiniz, kendine has bir Switch'i var ama son derece memnunum.
saliqz dedi: @İsimsizkahraman bende bu klavyeyi almayı düşünüyorum Switch'leri değişebiliyor mu veya memnun musun? Genişletmek için tıkla... Switch'leri başka bir Switch ile değiştiremezsiniz, kendine has bir Switch'i var ama son derece memnunum.