2000 TL'ye klavye önerisi

UçanKedi07

Hectopat
2000 TL'lik mekanik TKL klavye almayı düşünüyorum. Önceden Razer Blackwidow V3 aldım ama ping yapıyor diye iade ettim. Türkçe, TKL ve red Switch'li olması tercihimdir. PBT tuşlu bilek destekli vs. olması artı olur.

2000 TL'lik mekanik TKL klavye almayı düşünüyorum. Önceden Razer Blackwidow V3 aldım ama ping yapıyor diye iade ettim. Türkçe, TKL ve red Switch'li olması tercihimdir. PBT tuşlu bilek destekli vs. olması artı olur.
Attığın tüm klavyeler parasını hak etmiyor.

Alabileceğin en iyi klavye bu o paraya dünyanın en iyi klavyelerinden biri. Flamingo factory lubed 35 IF Switch PBT özel keycaps 2.4g wireless bluetooth 5.0 wired kullanım ayrıca kablosuz kullanırken bile 1ms gecikme değeri tam bir şaheser.

Kim ne önerirse önersin her türlü karşılaştırmasını da yaparım.

Attığın tüm klavyeler parasını hak etmiyor.

Alabileceğin en iyi klavye bu o paraya dünyanın en iyi klavyelerinden biri. Flamingo factory lubed 35 ıf Switch PBT özel keycaps 2.4G Wireless Bluetooth 5.0 wired kullanım ayrıca kablosuz kullanırken bile 1ms gecikme değeri tam bir şaheser.

Kim ne önerirse önersin her türlü karşılaştırmasını da yaparım.

Stokta yok gözüküyor.

GamaKay olanı almayı düşünüyorum ama önceden AliExpress'ten bir şey aldığımda gelmemişti aynı sorun olur mu? Ayrıca Switch olarak sarı olanlara iyi diyorlar ama 1.1mm mesafe kısa gelir mi acaba? Siz hangi Switch önerirsiniz daha önce hiç mekanik klavye kullanmadım.

GamaKay olanı almayı düşünüyorum ama önceden AliExpress'ten bir şey aldığımda gelmemişti aynı sorun olur mu? Ayrıca Switch olarak sarı olanlara iyi diyorlar ama 1.1mm mesafe kısa gelir mi acaba? Siz hangi Switch önerirsiniz daha önce hiç mekanik klavye kullanmadım.
En iyisi sarı switch aralarından factory lubed geliyor dediğim gibi. Alanların hepsi eline ulaştı şimdiye kadar bir sorun olmadı biraz satıcıyla alakalı bir durum. Ayrıca Sarı switch dünyanın en iyi switchlerinden biri.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı