2000 TL'ye küçük boy kablosuz mouse önerisi

Xanthos7

Hectopat
Daha fazla  
Razer Orochi V2 kablosuz mouse almıştım. Fareden çok memnunum. El boyutum küçük olduğu için elime tam oturmuştu. Ama pili çok hızlı bitiyor sanırım teknik sorunu var. G305 kullanmıştım önceden onun pili neredeyse 1 yıl gitmesine rağmen. Bunun duracel pili bazen 3-5 gün zor gidiyor. Yani buna ekonomi dayanmaz. Mouse paraısnı geçti şu ana kadar pillere ödediğim para. Teknik servise iadesini isteyeceğim. Aldığımdan beri bu problemi yaşıyorum.

Razer Orochi v2, Logitech G305 gibi küçük boy veya orta boy sade kaliteli mouse önerilerinize açığım yoksa tekrar G305 alacağım. 1000-2000 TL arası olur. Mümkünse pili uzun giden ya da sarjlı mouse tercihimdir. Logitech, Razer başka küçük orta mouse modelide olur.

Razer Orochi V2 kablosuz mouse almıştım. Fareden çok memnunum. El boyutum küçük olduğu için elime tam oturmuştu. Ama pili çok hızlı bitiyor sanırım teknik sorunu var. G305 kullanmıştım önceden onun pili neredeyse 1 yıl gitmesine rağmen. Bunun duracel pili bazen 3-5 gün zor gidiyor. Yani buna ekonomi dayanmaz. Mouse paraısnı geçti şu ana kadar pillere ödediğim para. Teknik servise iadesini isteyeceğim. Aldığımdan beri bu problemi yaşıyorum.

Razer Orochi v2, Logitech G305 gibi küçük boy veya orta boy sade kaliteli mouse önerilerinize açığım yoksa tekrar G305 alacağım. 1000-2000 TL arası olur. Mümkünse pili uzun giden ya da sarjlı mouse tercihimdir. Logitech, Razer başka küçük orta mouse modelide olur.
O bütçede G305 gibi bir hata yapmayın:

Ürün mükemmel sadece satıcısı sıkıntı.
Türkiyede başka satanda yok. :(
Mouse hakkında sorun yaşarsan asla iade almıyorlar ve değişim yapmıyorlar. Bu riski almak gerek. Distribütor garantiden korkacaksın.

Zaten satın al tuşunun oraya yazdıkları yazı yazdıklarımı ispatlar nitelikte.

Gülü seven dikenine katlanır ama wraith'e hiç güvenmiyorum.

Lamzu atlantis mini, pulsar x2 mini alabilirsiniz. Biraz daha orta boy birsey dusunurseniz Lamzu atlantis (og modeli, mini degil), ninjutso sora ve pulsar x2 dusunebilirsiniz.

Ürün mükemmel sadece satıcısı sıkıntı.
Türkiyede başka satanda yok. :(
Mouse hakkında sorun yaşarsan asla iade almıyorlar ve değişim yapmıyorlar. Bu riski almak gerek. Distribütor garantiden korkacaksın.

Zaten satın al tuşunun oraya yazdıkları yazı yazdıklarımı ispatlar nitelikte.

Gülü seven dikenine katlanır ama wraith'e hiç güvenmiyorum.
Wraithesports.com ile sorun yasamazsiniz hocam. Yasarsaniz yardimci olabilirim.

Lamzu atlantis mini, pulsar x2 mini alabilirsiniz. Biraz daha orta boy birsey dusunurseniz Lamzu atlantis (og modeli, mini degil), ninjutso sora ve pulsar x2 dusunebilirsiniz.

Lamzu Atlantis mini, og modelleri ve ninjutso sora bu 3 modelden en iyi olarak hangisini önerirsiniz. Elim orta boy ile kücük boy arasında

Mouse çok beğendim. Bunun bir büyük boyu var 55 gram o da mini bir boymudur. Yoksa baya büyük mü

Ben bizzat alışveriş yapmadım ama forumda hakkını arayanlar için çok üzülmüştüm. Şirket müşteriden ziyade sadece kâr imajını düşünüyor sanırım.

Bence site yetkilileri ilk önce satın al tuşunun oradaki yazıyı kaldırmalı. Ve Tüketici hakları için kafalarına göre kural eklememeli.

Lamzu Atlantis mini, og modelleri ve ninjutso sora bu 3 modelden en iyi olarak hangisini önerirsiniz. Elim orta boy ile kücük boy arasında

Mouse çok beğendim. Bunun bir büyük boyu var 55 gram o da mini bir boymudur. Yoksa baya büyük mü
O da küçük. Ama bu daha da küçük.

Bu model bayağı aklıma yattı. Sanırım alıp deneyeceğim. Mini olması tam istediğim gibi. Bunun sarjlı mı pilli mi olduğunu biliyor musunuz. Süresi uzun gider mi bilginiz var mı?
Ürün şarjlı, pilli bir model değil. Şarjı uzun günler götürür. Pek bilgi girilmemiş şarj hakkında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı