2000 TL'ye kulak üstü kablosuz kulaklık önerisi

Razer Opus X alınır mı ? Müzik için.
Mediamarkta denedim onu. 1000 lira civarına satılanlar arasında en iyisi o idi. Diğerlerinin sesleri leş gibi. Oyuncu odaklı olsada müzik içinde o fiyat bandında güzel sonuç veriyor.

Hocam Q30'u geçen yıl 700 TL gibi bir fiyata almıştım aşırı iyi kulaklık tavsiye ederim. Hala duruyor ses kalitesi,mikrofonu falan iyi.
Ankerin diğer modelleride fiyatına göre iyi idi ancak bu yüksek fiyat ile rekabet edemezler. Ben 3bin verdikten sonra Sennheiser, AKG, Audio-Technica klasmanından bir ürün alırım. Ankerin bu firmalar ile bu fiyatla rekabet şansı yok. Mercedes ile aynı fiyata kim fiat alır? Fiat ucuz olduğu için fiat zaten :))
 
PowerLocus Aktif gürültü önleyici kulaklık, Bluetooth kulak üstü kulaklık, gürültü azaltma, kablosuz kulaklık, Hi-Fi derin bas, 70 saat çalma süresi, katlanabilir mikrofonlu, cep telefonları/dizüstü bilgisayarlar/bilgisayar için Amazon.com.tr

Fırsat: Srhythm NC75 Aktif Noise Cancelling Kulaklık Bluetooth 5.0, ANC Kulak Üstü Büyük Kulaklıklar, Hi-Fi Derin Bas, Mikrofon, 40H Çalma Süresi, Ses Asistanı,Çok Noktalı Bağlantı Amazon.com.tr

Bunları önerir misiniz ?
NC75'i öneririm. Fena ürün değil. Denenebilir ancak uzun soluklu olabileceğini zannetmiyorum. PowerLocus modeli hakkında bir bilgim yok. Marka bilindik bir üretici değil. İlk bakışta ürün malzeme kalitesi olarakta çok kalitesiz duruyor. Size önerdiğim ürünü alın,geçin. Çok fazla ürüne baktığınız zaman uzun bir süre alamazsınız. Genellikle ilk içine sinen ürünü satın alır insanlar. Bu hep böyledir. İnsan psikolojisi işte :)
Hocam yurtdışında satılan kulaklıklara amazon.com.tr sitesinden nasıl aratıyorsunuz? Genelde ben de Türkiye'de satılan ürünler ve çok az yurtdışında satılan ürünler çıkıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı