2000 TL'ye kulak üstü kulaklık önerisi

KaptanYargıç

Centipat
Merhaba, başlıkta görünen gibi bir bütçeyle kulak üstü kulaklık arıyorum. Kablolu ya da kablosuz olması fark etmez yalnızca rahatlığı ve ses kalitesi önemli. Ayrıca kulağımı çevreleyen bir kulaklık olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Eğer oyuncu kulaklığı aramıyorsan bu kulaklığı öneririm kendim kullanıyorum ses kalitesi fiyatına göre muhteşem oyunda ses kasılabilir gecikme yok ses anında geliyor 3-4 metre uzaklıkldan rahat çalışıyor. Tam şarj 57 saat ömrü var.

Eğer oyuncu kulaklığı aramıyorsan bu kulaklığı öneririm kendim kullanıyorum ses kalitesi fiyatına göre muhteşem oyunda ses kasılabilir gecikme yok ses anında geliyor 3-4 metre uzaklıkldan rahat çalışıyor. Tam şarj 57 saat ömrü var.
Genel olarak herkeste olan bir kulaklık olduğundan ben de deneme fırsatı buldum ancak bana uzun sürede de rahatlık sağlayacak bir kulaklık gerek. Dışarıda değil de yalnızca evde ders çalışırken kullanacağım.

Teşekkür ederim, iki sorum vardı: Kulaklığın mikrofonu takılıp çıkarılabiliyor mu? Başka hangi kulaklıkları alabilirim?

Genel olarak herkeste olan bir kulaklık olduğundan ben de deneme fırsatı buldum ancak bana uzun sürede de rahatlık sağlayacak bir kulaklık gerek. Dışarıda değil de yalnızca evde ders çalışırken kullanacağım.

Teşekkür ederim, iki sorum vardı: Kulaklığın mikrofonu takılıp çıkarılabiliyor mu? Başka hangi kulaklıkları alabilirim?
Bu bütçede en iyisi olduğunu söyleyebilirim. Başka önerim yok. Mikrofonu çıkarılıyor sanırım. Tam emin değilim ama. Yeni konu açabilirsiniz.

Mikrofon çıkıyor hocam ilk öncelikle. Oyuncu kulaklığı tarafında https://www.vatanbilgisayar.com/razer-barracuda-x-kablosuz-oyuncu-kulakligi-mercu bunu önerebilirim işini görür.

Yukarıdaki bütçeni aşıyorsa buna da bakabilirsin. https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,874494575.html

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı