Genellikle oyun oynuyorum fakat müzik dinlemeyi de seviyorum. Aynı zamanda fena olmayan bir mikrofon da olursa iyi olur. Fiyat olarak 2000'e kadar çıkabilirim. Önerilere açığım.
Genellikle oyun oynuyorum fakat müzik dinlemeyi de seviyorum. Aynı zamanda fena olmayan bir mikrofon da olursa iyi olur. Fiyat olarak 2000'e kadar çıkabilirim. Önerilere açığım.
Arkadaşımda aynısı var çok fazla sesi dışarı veriyor açıkçası beni pek tatmin etmedi bir de ucuzken almadım şimdi buna bu parayı vermekte gelmiyor içimden
Hocam müzik dinlemek açısından ben daha çok JBL örnek vermiştim yukarıda oyun oynuyorum ancak müzik dinlemek için bakıyorum tarzında gibi okumuşum evet dediğiniz gibi oyun açısından değil JBL daha çok müzik açısından tatmin edecektir.
Arkadaşımda aynısı var çok fazla sesi dışarı veriyor açıkçası beni pek tatmin etmedi bir de ucuzken almadım şimdi buna bu parayı vermekte gelmiyor içimden
Hocam kendimde bir dönem kullanmaktaydım müzik dinlemek ve normal günlük kullanım için gayet tatmin ediciydi ancak oyun oynama kısmını ben yanlış anlamışım bir arkadaşımızında bahsettiği gibi oyunlarda aynı tatminliği vermez