2000 TL'ye kulaklık önerisi

mheethown

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,

Genellikle oyun oynuyorum fakat müzik dinlemeyi de seviyorum. Aynı zamanda fena olmayan bir mikrofon da olursa iyi olur. Fiyat olarak 2000'e kadar çıkabilirim. Önerilere açığım.

Herkese merhaba,

Genellikle oyun oynuyorum fakat müzik dinlemeyi de seviyorum. Aynı zamanda fena olmayan bir mikrofon da olursa iyi olur. Fiyat olarak 2000'e kadar çıkabilirim. Önerilere açığım.

JBL tavsiye ederim hocam ancak problem olmayacaksa kablolu modeli almanız daha iyi olur ses kalitesi daha iyi oluyor.

Kablolu, kablosuz gram fark etmez. Kafamı sıkmasın yeter 1 senedir dandik kulaklıklar kullanmaktan gına geldi.

Spesifik olarak bir model var mı aklınızda?

Arkadaşımda aynısı var çok fazla sesi dışarı veriyor açıkçası beni pek tatmin etmedi bir de ucuzken almadım şimdi buna bu parayı vermekte gelmiyor içimden

Oyun için JBL kötü bir fikir olur daha iyi kulaklıklar var.

Hocam müzik dinlemek açısından ben daha çok JBL örnek vermiştim yukarıda oyun oynuyorum ancak müzik dinlemek için bakıyorum tarzında gibi okumuşum evet dediğiniz gibi oyun açısından değil JBL daha çok müzik açısından tatmin edecektir.

Arkadaşımda aynısı var çok fazla sesi dışarı veriyor açıkçası beni pek tatmin etmedi bir de ucuzken almadım şimdi buna bu parayı vermekte gelmiyor içimden

Hocam kendimde bir dönem kullanmaktaydım müzik dinlemek ve normal günlük kullanım için gayet tatmin ediciydi ancak oyun oynama kısmını ben yanlış anlamışım bir arkadaşımızında bahsettiği gibi oyunlarda aynı tatminliği vermez

Böyle de bir model önerebilirim hocam hem oyun hem müzik zevki açısından.
Razer Opus X Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Müzik için JBL önermek bu bütçede çok mantıklı değil. Orta ve orta-ustü ses kalitesi için değmez.
Dediğim gibi hocam bu fiyat bandında gönül rahatlığıyla JBL önerebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…