2000 TL'ye kadar bütçem var. Yayın ve video kaydı yapmak istiyorum bu yüzden iyi bir mikrofonlu kulaklığa ihtiyacım var. Şu anda aklımda arkadaşımında kullandığı ve mikrofonunu beğendiğim Rampage R36 Drop kulaklığını almayı düşünüyorum. Sizce almalı mıyım?
Razer Seiren V3 Mini - Ultra kompakt USB mikrofon (14 mm kondansatörlü mikrofon, süper kardiyot karakteristiği, LED göstergeli dokun-sessiz sensör, entegre amortisör, tak ve çalıştır tasarımı), Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Razer Seiren V3 Mini - Ultra kompakt USB mikrofon (14 mm kondansatörlü mikrofon, süper kardiyot karakteristiği, LED göstergeli dokun-sessiz sensör, entegre amortisör, tak ve çalıştır tasarımı), Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Öneri için teşekkür ederim. Benim için şuanda en önemli şey mikrofon bundan dolayı kulakla beraber almaktansa bu mikrofonu ayrı almak daha mantıklı geldi.
Öneri için teşekkür ederim. Benim için şu anda en önemli şey mikrofon bundan dolayı kulakla beraber almaktansa bu mikrofonu ayrı almak daha mantıklı geldi.
Asla önermiyorum o fiyata mikrofon artı kulaklık hocam, o ikili en fazla 6 ay götürür ciddi söylüyorum. Oyuncu kulaklıklarındaki mikrofonlar bu yüzden var zaten bütçe artmadan mümkün değil kaliteli bir performans.