2000 TL'ye kulaklık önerisi

lunaa1

Decapat
Daha fazla  
Selamlar, kulak üstü kablolu veya 2.4 GHz kulaklık almak istiyorum. Razer BlackShark V2 X düşünüyorum. Hem ses kalitesi iyi hem de mikrofonu olan ve mikrofon kalitesi iyi olan bir kulaklık önerir misiniz? Yoksa bu bütçeye bu kulaklık ideal mi? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, kulak üstü kablolu veya 2.4 GHz kulaklık almak istiyorum. Razer BlackShark V2 X düşünüyorum. Hem ses kalitesi iyi hem de mikrofonu olan ve mikrofon kalitesi iyi olan bir kulaklık önerir misiniz? Yoksa bu bütçeye bu kulaklık ideal mi? Teşekkürler.
Blackshark iyi bir seçim ses kalitesi güzel ama 7.1 surround sound için pek bir şey demeyeceğim ben beğenmemiştim. 1.5 yıl kadar kullandım sorunsuz ama kablosu fazla dolandı bende.

BlackShark iyi bir seçim ses kalitesi güzel ama 7.1 Surround sound için pek bir şey demeyeceğim ben beğenmemiştim. 1.5 yıl kadar kullandım sorunsuz ama kablosu fazla dolandı bende.

Bu bütçeye daha iyi bulabileceğimi düşünmüyorum fiyatlar uçmuş😮‍💨. Kronik bir sorunu var mı acaba kronik sorunu yoksa sipariş etmeyi düşünüyorum mikrofon kalitesi aklıma çok yattı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı