2000 TL'ye Kulaklık Tavsiyesi

lemannna

Centipat
Katılım
1 Temmuz 2022
Mesajlar
193
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, kulaklıklardan pek anlamam ve kulaklığımın rahmetli olması ile birlikte yeni kulaklık arayışı içerisindeyim. Sadece hikayeli ve indie oyunlar oynuyorum yani rekabetçi oyun oynamıyorum bu yüzden kulaklığın sadece kaliteli olması yeterli. Dediğim gibi oynadığım oyunlar sebebiyle herhangi bir özelliği olması gerekmiyor kulaklığın, mikrofonu olması bile gerekmiyor. Kablolu veya kablosuz farketmez uzun süre kullanabileceğim bir şey istiyorum. Kafamda bir bütçe belirlemedim ama 1000-2000 lira arası ödeyebilirim. Evet bütçem biraz fazla oynak ama gereğinden fazla ödemek istemiyorum o yüzden. Bir de bu stüdyo kulaklıkları varmış. Sizce alınır mı? Alınmaz ise ne önerebilirsiniz?
 
Merhaba, kulaklıklardan pek anlamam ve kulaklığımın rahmetli olması ile birlikte yeni kulaklık arayışı içerisindeyim. Sadece hikayeli ve indie oyunlar oynuyorum yani rekabetçi oyun oynamıyorum bu yüzden kulaklığın sadece kaliteli olması yeterli. Dediğim gibi oynadığım oyunlar sebebiyle herhangi bir özelliği olması gerekmiyor kulaklığın, mikrofonu olması bile gerekmiyor. Kablolu veya kablosuz fark etmez uzun süre kullanabileceğim bir şey istiyorum. Kafamda bir bütçe belirlemedim ama 1000-2000 lira arası ödeyebilirim. Evet bütçem biraz fazla oynak ama gereğinden fazla ödemek istemiyorum o yüzden. Bir de bu stüdyo kulaklıkları varmış. Sizce alınır mı? Alınmaz ise ne önerebilirsiniz?


Efendim kendimde kullanıyorum çok memnunum elimde ASUS'unda Wireless kulaklığı var sanki bu biraz daha iyi gibi kulak içi kullanırım dersen KZ öneririm efsane ses kalitesi var.
 

Geri
Yukarı