2000 TL'ye kulaklık ve mouse önerisi

Bütçe
2000TL

berqu

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle selamlar, hem kulaklık hem mouse için ayrı ayrı yaklaşık 1000TL bütçem var. Eski farem A4Tech Bloody v7ma ve kulaklığım Rampage RM-K68'di. Bunlara benzer önerebileceğiniz yakın bütçede kaliteli kulaklık ve mouse önerilerinizi alabilirim, teşekkürler.

Fareyi bizzat kendim kullandım kardeşimde var ve kendim HyperSpeed V2X kullanıyorum arada çok bir fark göremedim sadece boyutu küçük ama logitech kalitesi olduğu için pişman kalmazsınız.

Kulaklık ise önerilen bir kulaklık fakat bu markalara çok güvenmenizi önermesem de bu bütçeye bu kadar bulabildim. Yine de minimum 1 senesi vardır muhtemelen.

Öncelikle selamlar, hem kulaklık hem mouse için ayrı ayrı yaklaşık 1000TL bütçem var. Eski farem A4Tech Bloody v7ma ve kulaklığım Rampage RM-K68'di. Bunlara benzer önerebileceğiniz yakın bütçede kaliteli kulaklık ve mouse önerilerinizi alabilirim, teşekkürler.

Vergi ile 1400TL'ye geliyor. Kulaklık olarak da bu attığımı alabilirsin. Gümrük sıkıntısı olmaz.

Glorious Model O- ve H2002D.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı