2000 TL'ye laptop önerisi

yiğit

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara,Trabzon
Daha fazla  
Meslek
üniversite öğrencisi
2000 TL bütçeye sahibim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Ürünü sanal olarak değil de mağazadan almak tercihimdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus X550JK-XO012D Notebook en ucuz asus dizüstü bilgisayar modelleri pcdepo.com da aynı gün kargo kredi kartına taksit imkanı notebook modelleri - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüs Arkadaş galiba notebook arıyor, bu fiyata en iyi fiyat performans ürünü budur. Orjinal halinde 4 GB RAM var. Pcdepo ayrıyetten 4 GB daha takıp yolluyor. 19:00 ile 23:00 arası 80 TL gibi bir indirim yapılıyor. Gün geçtikçe 10 TL 10 TL düşüyor. Biraz bekleyin 1900-1850 TL gibi bir fiyata sahip olabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus X550JK-XO012D Notebook en ucuz asus dizüstü bilgisayar modelleri pcdepo.com da aynı gün kargo kredi kartına taksit imkanı notebook modelleri - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüs Arkadaş galiba notebook arıyor, bu fiyata en iyi fiyat performans ürünü budur. Orjinal halinde 4 GB RAM var. Pcdepo ayrıyetten 4 GB daha takıp yolluyor. 19:00 ile 23:00 arası 80 TL gibi bir indirim yapılıyor. Gün geçtikçe 10 TL 10 TL düşüyor. Biraz bekleyin 1900-1850 TL gibi bir fiyata sahip olabilirsiniz.
Evet notebook arıyorum , fena değil ama konuda belirttiğim gibi ürünü mağazadan almak tercihimdir . İlginizden dolayı teşekkür ederim . 2000 TL civarına i7 bulunamazmı ? i5 nekadar süre gider. ?

msi laptoplar için ne düşünüyorsunuz ? Bütçe olarak 2000 TL yi aşarmı msi laptoplar ?

Toplama bilgisayar almanız daha iyi olur sizin için. Vatan Computer parçaları birleştiriyormuş diye biliyorum.
Laptop daha avantajlı benim için , yurtta kasa bilgisayarlar kullanışlı değil bence .

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı