Spidermangibiyim
Picopat
FPS oyunlarında kullanmak için arıyorum, Rapid Trigger gibi özellikleri kullanacağım. Boyut fark etmiyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Wraith W60.Atılanlar arasından hangisi daha iyi?
Bu bütçede sanırım en iyisi bu.
![]()
Wraith W60 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Not: Kitsune Edition ve Ciela sınırlı sayıda üretildiğinden tekrar stoklara gelmeyecektir. Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz...wraithesports.com
Bu bütçede sanırım en iyisi bu.
![]()
Wraith W60 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Not: Kitsune Edition ve Ciela sınırlı sayıda üretildiğinden tekrar stoklara gelmeyecektir. Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz...wraithesports.com
Royal Kludge R75 hakkında düşünceleriniz nelerdir? Hocam benim de açtığım konuda gördüm gözüme çok güzel geldi.
Hocam başka yerde satılıyor mu bende bakıyorum da hızlıca temin etmek istiyorum mümkünse bayram tatilinden önce.
Hocam başka yerde satılıyor mu bende bakıyorum da hızlıca temin etmek istiyorum mümkünse bayram tatilinden önce.
Wraith markasının ürünü maalesef yalnızca Wraith sitesi tarafından satılıyor. Ayrıca Royal R75 mekanik bir klavyedir; manyetik bir klavye ile kıyaslanması doğru değildir.Royal Kludge R75 hakkında düşünceleriniz nelerdir? Hocam benim de açtığım konuda gördüm gözüme çok güzel geldi.
Wraith markasının ürünü maalesef yalnızca Wraith sitesi tarafından satılıyor. Ayrıca royal R75 mekanik bir klavyedir; manyetik bir klavye ile kıyaslanması doğru değildir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.