TugraV2 Decapat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #1 Mekanik bir klavye istiyorum. Red switch olsa çok güzel olur, bütçem 2K beyaz olursa çok güzel olur. (TKL) toplamada olur
Mekanik bir klavye istiyorum. Red switch olsa çok güzel olur, bütçem 2K beyaz olursa çok güzel olur. (TKL) toplamada olur
EnglandPrince Megapat Katılım 14 Ocak 2015 Mesajlar 372 Çözümler 1 13 Temmuz 2024 #2 TugraV2 dedi: Mekanik bir klavye istiyorum. Red switch olsa çok güzel olur, bütçem 2K beyaz olursa çok güzel olur. (TKL) toplamada olur Genişletmek için tıkla... Eğer yurtdışından almak sorundeğilse önerim. Ajazz AK820 Pro %75 Conta monteli Bluetooth 5.1/2.4G Kablosuz/Tip-C Mac/Win için TFT Ekranlı Kablolu Mekanik Klavye - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
TugraV2 dedi: Mekanik bir klavye istiyorum. Red switch olsa çok güzel olur, bütçem 2K beyaz olursa çok güzel olur. (TKL) toplamada olur Genişletmek için tıkla... Eğer yurtdışından almak sorundeğilse önerim. Ajazz AK820 Pro %75 Conta monteli Bluetooth 5.1/2.4G Kablosuz/Tip-C Mac/Win için TFT Ekranlı Kablolu Mekanik Klavye - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
TugraV2 Decapat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #3 EnglandPrince dedi: Eğer yurt dışından almak sorundeğilse önerim. Ajazz AK820 Pro %75 Conta monteli Bluetooth 5.1/2.4G Kablosuz/Tip-C Mac/Win için TFT Ekranlı Kablolu Mekanik Klavye - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Bunu biliyorum eh iştee beyaz bir de biraz daha büyük ynede teşekkür ediyorum.
EnglandPrince dedi: Eğer yurt dışından almak sorundeğilse önerim. Ajazz AK820 Pro %75 Conta monteli Bluetooth 5.1/2.4G Kablosuz/Tip-C Mac/Win için TFT Ekranlı Kablolu Mekanik Klavye - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Bunu biliyorum eh iştee beyaz bir de biraz daha büyük ynede teşekkür ediyorum.