Bu ürünü alabilirsin, tam bir F/P canavarı;
(Bilek destekli yazdığını görmemişim.)![]()
MCHOSE G75 Pro Black Green Cabbage Tofu Klavye
Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar.www.gaming.gen.tr
Bilek destekli bir önerim yok, genellikle Rampage/Everest gibi kalitesiz fason üretim markaların bu fiyatlarda o tarz ürünleri var.Başka önerilerin varsa alabilirim.
Selamlar, bütçem 2000 TL blue switch bilek destekli mekanik klavye arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
Hocam. Blue, red, brown tarzı isimlendirmeler artık geride kaldı. Herkes kendi markası için kendi isimlerini koyuyor. Switchlerine renk kodları ile hitap eden markalar genellikle alt kalite ürün üretenler oluyor.Attığınız klavye güzelmiş ama ben blue switch olsun istiyorum konuda belirtmiştim zaten.
Bu ürünü alabilirsin, tam bir F/P canavarı;
(Bilek destekli yazdığını görmemişim. Çok önemliyse ayrı olarak satın alabilirsin, farklı ürünlerde de kullanırsın.)![]()
MCHOSE G75 Pro Black Green Cabbage Tofu Klavye
Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar.www.gaming.gen.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.