2000 TL'ye mekanik klavye önerisi

Bu ürünü alabilirsin, tam bir F/P canavarı;
(bilek destekli yazdığını görmemişim. Çok önemliyse ayrı olarak satın alabilirsin, farklı ürünlerde de kullanırsın.)

Attığınız klavye güzelmiş ama ben blue switch olsun istiyorum konuda belirtmiştim zaten.
Hocam. Blue, red, brown tarzı isimlendirmeler artık geride kaldı. Herkes kendi markası için kendi isimlerini koyuyor. Switchlerine renk kodları ile hitap eden markalar genellikle alt kalite ürün üretenler oluyor.
Önerdiğim klavye linear türünde Cabbage Tofu Switch'e sahip, bir nevi red. Siz tactile switch istiyorsunuz.
Bu klavyeyi buldum fakat önermem. Bunu tercih ederseniz attan inip eşeğe binmek gibi bir şey olur. Bu tarz klavyeler cidden 10 yıl öncesinden kalma gibiler.
G75 Pro;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

(alttaki videoda switchler farklı)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu ürünü alabilirsin, tam bir F/P canavarı;
(Bilek destekli yazdığını görmemişim. Çok önemliyse ayrı olarak satın alabilirsin, farklı ürünlerde de kullanırsın.)

Bu önerdiğiniz ürünü almaya karar kıldım, bir de yanına ayrı olarak bilek desteği alacağım dediğiniz gibi önerileriniz için teşekkür ederim :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı