Merhaba değerli Technopat ailesi. Askere dahi götürüp getirdiğim, altı yıldır kullandığım Senheiser CX500 kulaklığımı değiştirmeye niyetlendim ve bu konuda siz bilenlerin tecrübesine ihtiyacım var. Aslında genel amaç oyun oynamak ama mikrofonuna da bir o kadar önem veriyorum. Bu fiyat aralığında kendimce 3-4 saatlik araştırma yaptım. Kiminin mikrofonu iyi sesi kötü, kiminin mikrofonu kötü kimisi de ağrı yapıyor şekline birçok yorum okudum. 2000 TL'ye üst segment bir kulaklık beklentisi içinde değilim ancak yine de aradığım ürünün bir yerlerde olduğuna inanıyorum. Zorlayarak SteelSeries Arctis Nova 3 alabilirim belki ama onun da mikrofon kalitesi fiyatına göre pek makul gelmedi. İlginç bir şekilde Havit Gamenote H2002p kulaklığının mikrofon kalitesi birçok SteelSeries, Corsair, Logitech kulaklıktan daha başarılı geldi bana ama onun da ses ve ergonomiklik anlamında geride kaldığını gözlemledim. Bunlar kişisel araştırmalarım sonucu edindiğim tecrübeler ancak yine de görüşlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: