Quitahditale Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 840 Çözümler 3 1 Ağustos 2025 #1 Kulaklığımın mikrofonu bozuldu ve artık çalışmıyor. O yüzden harici bir mikrofon almak istiyorum. 2000 TL'yi çok geçmezse iyi olur.
Kulaklığımın mikrofonu bozuldu ve artık çalışmıyor. O yüzden harici bir mikrofon almak istiyorum. 2000 TL'yi çok geçmezse iyi olur.
Shinsoo Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.628 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #2 Bu iki modeli deneyimledim özellikle Seiren daha temiz ses vermişti. https://www.akakce.com/profesyonel-...ra-kompakt-usb-mikrofon-fiyati,692087731.html Amazon.com.tr Eğer ikinci ele sıcak bakıyorsanız maono PD200X veya Fifine A6V bakabilirsiniz.
Bu iki modeli deneyimledim özellikle Seiren daha temiz ses vermişti. https://www.akakce.com/profesyonel-...ra-kompakt-usb-mikrofon-fiyati,692087731.html Amazon.com.tr Eğer ikinci ele sıcak bakıyorsanız maono PD200X veya Fifine A6V bakabilirsiniz.
To The Skies Centipat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 1.467 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #3 Quitahditale dedi: Kulaklığımın mikrofonu bozuldu ve artık çalışmıyor. O yüzden harici bir mikrofon almak istiyorum. 2000 TL'yi çok geçmezse iyi olur. Genişletmek için tıkla... Razer seiren mini V3 en iyi giriş seviyesi mikrafonlarindan biri, eğer yayıncılik yapmıyorsanız mikrofon aşırı gereksiz
Quitahditale dedi: Kulaklığımın mikrofonu bozuldu ve artık çalışmıyor. O yüzden harici bir mikrofon almak istiyorum. 2000 TL'yi çok geçmezse iyi olur. Genişletmek için tıkla... Razer seiren mini V3 en iyi giriş seviyesi mikrafonlarindan biri, eğer yayıncılik yapmıyorsanız mikrofon aşırı gereksiz
Quitahditale Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 840 Çözümler 3 1 Ağustos 2025 #4 To The Skies dedi: Razer Seiren mini V3 en iyi giriş seviyesi mikrofonlarindan biri, eğer yayıncılik yapmıyorsanız mikrofon aşırı gereksiz. Genişletmek için tıkla... Hocam yazmıştım aslında. Kulaklığımın mikrofonu bozuk, yeni bir kulaklığa da o kadar para vermek istemiyorum.
To The Skies dedi: Razer Seiren mini V3 en iyi giriş seviyesi mikrofonlarindan biri, eğer yayıncılik yapmıyorsanız mikrofon aşırı gereksiz. Genişletmek için tıkla... Hocam yazmıştım aslında. Kulaklığımın mikrofonu bozuk, yeni bir kulaklığa da o kadar para vermek istemiyorum.