Alpiz Picopat Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #1 Behringer B2 Pro kullanıyorum. Şu anda kullandığım stant masamı mahvetti. Markası Lastvoice diye bir şey. Yeniden stant alırken kalitesiz bir şey istemiyorum. Bütçem maksimum 2000 TL. Mikrofon standı önerilerinizi bekliyorum.
Behringer B2 Pro kullanıyorum. Şu anda kullandığım stant masamı mahvetti. Markası Lastvoice diye bir şey. Yeniden stant alırken kalitesiz bir şey istemiyorum. Bütçem maksimum 2000 TL. Mikrofon standı önerilerinizi bekliyorum.
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 24 Mayıs 2024 #2 Amazon.com.tr Amazon.com.tr İkinci attığım biraz pahalı ama daha iyi.
Alpiz Picopat Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #3 DMN dedi: Amazon.com.tr Amazon.com.tr İkinci attığım biraz pahalı ama daha iyi. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. İlk linkdeki fiyat bilgisini göremedim. Linkde problem var galiba.
DMN dedi: Amazon.com.tr Amazon.com.tr İkinci attığım biraz pahalı ama daha iyi. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. İlk linkdeki fiyat bilgisini göremedim. Linkde problem var galiba.
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 24 Mayıs 2024 #4 Alpiz dedi: Çok teşekkürler. İlk linkdeki fiyat bilgisini göremedim. Linkde problem var galiba. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Bende direk çıkıyor ama side sağ tarafta satın alma seçenekleri diye belirtiyor olabilir.
Alpiz dedi: Çok teşekkürler. İlk linkdeki fiyat bilgisini göremedim. Linkde problem var galiba. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Bende direk çıkıyor ama side sağ tarafta satın alma seçenekleri diye belirtiyor olabilir.