2000 TL'ye monitör tavsiyesi

Hocam ASUS VG259QM 2800 tlye değer mi sizce?

Değer, nereden alacaksınız?
trendyol ve n11de fiyatları 2800 galiba almayı düşünüyorum yoksa ucuz olan AOC 24g2u modelini alacağım ama bu çok daha iyi duruyor. Hem film hem oyun için.
Hocam bir de bu monitör alınırsa yapılması gereken ekstra bir ayar var mıdır?

Son düzenleme:
Trendyol ve N11'de fiyatları 2800 galiba almayı düşünüyorum yoksa ucuz olan AOC 24G2U modelini alacağım ama bu çok daha iyi duruyor. Hem film hem oyun için.

Sanırım satıcı Beta Plus Teknoloji. Sikayetvar vb. sitelerde iade almakta ciddi sıkıntılar yarattığını okudum. Dikkat edin, ucuz bir parça almayacaksınız.

Sanırım satıcı Beta Plus Teknoloji. Sikayetvar vb. sitelerde iade almakta ciddi sıkıntılar yarattığını okudum. Dikkat edin, ucuz bir parça almayacaksınız.
Şimdi baktım aynen biraz sıkıntılı duruyor teşekkürler başka yerden bakayım peki hocam göremedim ama bunun boyu fazla uzun arkadaki sistem sabit mi yoksa inip kalkabiliyor mu?

Şimdi baktım aynen biraz sıkıntılı duruyor teşekkürler başka yerden bakayım peki hocam göremedim ama bunun boyu fazla uzun arkadaki sistem sabit mi yoksa inip kalkabiliyor mu?

Yükseklik ayarı mevcut. İstediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Gayet ergonomik.

Bence bir fark yok varsa da anlayamayız gibi geliyor.
Renk sayıları aynı 6 bit + frc = 8 bit sanırsam artık direkt 8 bit çok yok.
Var. 6 bit + frc yazılımla 6 bit renk paletini 8 bit'e çıkarmaya çalışır ve genelde hüsran olur.
Gerçek 8 bit'ler bir tık daha nadir fakat var ve 6 bit + frc lerden çok daha iyi renk verirler.
Nadir olmalarının sebebi 1080p için uğraşmaya değmez deyip yüksek çözünürlüklere yönelilmesi ve 6 bit + frc lerin 8 bit diye pazarlanabilmeleri.

Hocam galiba paraya kıyıp 2940A sinerjiden alacağım Çok beğendim.

Kendisi takip ettiğim bir monitör. Geçen hafta Hepsiburada ve Amazon'da 2610 lira civarlarındaydı. Daha bu sabaha kadar da Amazon'da 2800 liraydı. Ben de tekrar bir 2600 bandına inerse almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…