Bütçem bu kadar, önerebilir misiniz?
2500 TL'ye kadar çıkabilir.
İkinci el bakmanızı tavsiye ederim.
Çok fark edeceğini düşünmüyorum ama monitörü ne için kullanıcağınızı belirtirseniz arkadaşlar daha iyi tavsiye verebilirler, bir de ikinci el ister misiniz?
Hocam sıfır düşünüyorum ya.
Monitörü genellikle aile kullanacak, ama oyunda oynayacağım. İkinci el istemiyorum.
Bütçem bu kadar, önerebilir misiniz?
2500 TL'ye kadar çıkabilir.
Bu bütçeye sadece bu alınabilir.![]()
Samsung Essential LS24C312EAUXUF 24" 5ms Full HD FreeSync IPS Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Essential LS24C312EAUXUF 24" 5ms Full HD FreeSync IPS Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Essential LS24C312EAUXUF 24" 5ms Full HD FreeSync IPS Monitör özelliklerini incele, 2.795,36 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam 75hz bir süre sonra kasıyor gibi hissettirmeye başlayacaktır. En az 144hz öneririm fakat belirttiğiniz bütçeye 144hz bulmak imkansız.GIZEM KUSKU-BRUSH/AMD Ryzen 5 5500/GIGABYTE GeForce RTX 4060 Windforce OC 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM hocam bu sisteme 75 Hz yeterli gelir mi peki?
Hocam 75Hz bir süre sonra kasıyor gibi hissettirmeye başlayacaktır. En az 144Hz öneririm fakat belirttiğiniz bütçeye 144Hz bulmak imkansız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.