Arkadaşlar mouse değiştirmem gerekiyor yanında da gamepad almak istiyorum. Gamepad arıza yapmayacak sağlam bir şey olsun, mouse da benim için önemli oda sensörü iyi olacak bir şey olsun. Bu bütçede en iyi ikiliyi nasıl alırım?
Hocam kalan para 850 civarı olur onunla ne kadar iyi bir mouse alabilirim?Gamepad F710 öneririm.
Gamepad F710 öneririm.
Hocam attığınız ikiliyi beğenmedim yanlış anlamayın. Kolun renkleri kötü mouse da gözüme gelmedi. Kendi önerdiklerimi atarım şimdi.![]()
SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
8bitdo Ultimate 2C kablosuz kontrol cihazı, Windows PC ve Android için, 1000 Hz sorgu hızı, Hall efektli joysticks ve Hall tetikleyicileri ve yeni atanabilir L4/R4 tamponlar, turbo fonksiyonu (lila) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
8bitdo Ultimate 2C kablosuz kontrol cihazı, Windows PC ve Android için, 1000 Hz sorgu hızı, Hall efektli joysticks ve Hall tetikleyicileri ve yeni atanabilir L4/R4 tamponlar, turbo fonksiyonu (lila) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Konforsuz, pilli, analoglarda ölü bölge var. Tetikler hassas değil.
Gamepad olarak https://www.monsternotebook.com.tr/gamepad/pusat-clutch-gamepad-siyah/,Mouse olarak da SteelSeries Rival 3 62513 Optik 6 Tuş 8500CPI Kablolu Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com öneririm.Arkadaşlar mouse değiştirmem gerekiyor yanında da gamepad almak istiyorum. Gamepad arıza yapmayacak sağlam bir şey olsun, mouse da benim için önemli oda sensörü iyi olacak bir şey olsun. Bu bütçede en iyi ikiliyi nasıl alırım?
Hocam attığınız ikiliyi beğenmedim yanlış anlamayın. Kolun renkleri kötü mouse da gözüme gelmedi. Kendi önerdiklerimi atarım şimdi.
@erme @batin5252
MAMBASNAKE AJAZZ AJ099 SUPERLIGHT Kablosuz Gaming Mouse, Ultra Hafif 54g Oyuncu Mouse, 12000 DPI, PixArt PAW3311 Sensör, Çift Modlu (2.4G/Kablolu) G502, Programlanabilir, Uzun Pil Ömrü, PC/MAC, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MAMBASNAKE AJAZZ AJ099 SUPERLIGHT Kablosuz Gaming Mouse, Ultra Hafif 54g Oyuncu Mouse, 12000 DPI, PixArt PAW3311 Sensör, Çift Modlu (2.4G/Kablolu) G502, Programlanabilir, Uzun Pil Ömrü, PC/MAC, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
![]()
Glorious Model D GLO-MS-DM-MW Minus Kablolu Mat Beyaz Oyuncu Mouse - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
Glorious Model D Minus Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Glorious Model D Minus Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Glorious Model D Minus Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 679,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Glorious Model O Kablolu RGB Oyuncu Mouse Mat Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
Glorious Model O Kablolu RGB Oyuncu Mouse Mat Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
![]()
MICROSOFT Xbox 360 Oyun Kolu Gamepad Kablosuz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MICROSOFT Xbox 360 Oyun Kolu Gamepad Kablosuz fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MICROSOFT Xbox 360 Oyun Kolu Gamepad Kablosuz özelliklerini incele, 500,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam link çalışmıyor mouse da rival 3 almak istemiyorum. Attığım linklerdeki mouse yada bunlardan birini almak istiyorum.Gamepad olarak https://www.monsternotebook.com.tr/gamepad/pusat-clutch-gamepad-siyah/,Mouse olarak da SteelSeries Rival 3 62513 Optik 6 Tuş 8500CPI Kablolu Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com öneririm.
Sıfır Xbox 360 kolu diye satılan kollar çakma kollar hocam satın almayın onları, Xbox 360 kolu almak istiyorsanız 2.el orijinal bakın.
Hocam link çalışmıyor mouse da Rival 3 almak istemiyorum. Attığım linklerdeki mouse ya da bunlardan birini almak istiyorum.
![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
![]()
Darmoshark M3 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Hocam link çalışmıyor mouse da Rival 3 almak istemiyorum. Attığım linklerdeki mouse ya da bunlardan birini almak istiyorum.
![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
![]()
Darmoshark M3 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Hepsi kötü.Hocam attığınız ikiliyi beğenmedim yanlış anlamayın. Kolun renkleri kötü mouse da gözüme gelmedi. Kendi önerdiklerimi atarım şimdi.
@erme @batin5252
MAMBASNAKE AJAZZ AJ099 SUPERLIGHT Kablosuz Gaming Mouse, Ultra Hafif 54g Oyuncu Mouse, 12000 DPI, PixArt PAW3311 Sensör, Çift Modlu (2.4G/Kablolu) G502, Programlanabilir, Uzun Pil Ömrü, PC/MAC, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MAMBASNAKE AJAZZ AJ099 SUPERLIGHT Kablosuz Gaming Mouse, Ultra Hafif 54g Oyuncu Mouse, 12000 DPI, PixArt PAW3311 Sensör, Çift Modlu (2.4G/Kablolu) G502, Programlanabilir, Uzun Pil Ömrü, PC/MAC, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
![]()
Glorious Model D GLO-MS-DM-MW Minus Kablolu Mat Beyaz Oyuncu Mouse - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
Glorious Model D Minus Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Glorious Model D Minus Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Glorious Model D Minus Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 679,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Glorious Model O Kablolu RGB Oyuncu Mouse Mat Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
Glorious Model O Kablolu RGB Oyuncu Mouse Mat Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
![]()
MICROSOFT Xbox 360 Oyun Kolu Gamepad Kablosuz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MICROSOFT Xbox 360 Oyun Kolu Gamepad Kablosuz fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MICROSOFT Xbox 360 Oyun Kolu Gamepad Kablosuz özelliklerini incele, 500,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.