R reigner Hectopat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #1 Maksimum 2000₺ olacak şekilde mouse önerisi istiyorum. Genelde Lol, Valorant, Fortnite tarzı rekabetçi oyunlar oynuyorum.
Maksimum 2000₺ olacak şekilde mouse önerisi istiyorum. Genelde Lol, Valorant, Fortnite tarzı rekabetçi oyunlar oynuyorum.
Sessiz Sakin Adam Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 300 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #2 Kablolu mu kablosuz mu?
Ali Of Rivia Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 1.217 Çözümler 3 Yer Velen Daha fazla Sistem Özellikleri MSI RX 5600XT R5 5600 16 GB 3200mhz RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2025 #3 reigner dedi: Maksimum 2000₺ olacak şekilde mouse önerisi istiyorum. Genelde Lol, Valorant, Fortnite tarzı rekabetçi oyunlar oynuyorum. Genişletmek için tıkla... MCHOSE L7 Pro 8K Hz Beyaz Kablosuz Gaming Mouse (MC-L7-3) Çıkar mı 400 TL ?
reigner dedi: Maksimum 2000₺ olacak şekilde mouse önerisi istiyorum. Genelde Lol, Valorant, Fortnite tarzı rekabetçi oyunlar oynuyorum. Genişletmek için tıkla... MCHOSE L7 Pro 8K Hz Beyaz Kablosuz Gaming Mouse (MC-L7-3) Çıkar mı 400 TL ?
ca9an Megapat Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 351 Yer Muğla 24 Haziran 2025 #4 reigner dedi: Maksimum 2000₺ olacak şekilde mouse önerisi istiyorum. Genelde LoL, Valorant, Fortnite tarzı rekabetçi oyunlar oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Kampanyalarla ya da para çıkarsa MCHOSE L7 Pro olur Scyrox V6/V8 olur çıkmazsa Helios 2 olur.
reigner dedi: Maksimum 2000₺ olacak şekilde mouse önerisi istiyorum. Genelde LoL, Valorant, Fortnite tarzı rekabetçi oyunlar oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Kampanyalarla ya da para çıkarsa MCHOSE L7 Pro olur Scyrox V6/V8 olur çıkmazsa Helios 2 olur.
R reigner Hectopat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #5 Sessiz Sakin Adam dedi: Kablolu mu kablosuz mu? Genişletmek için tıkla... Bluetoothum yok dongle muhabbeti varsa fark etmez Ali Of Rivia dedi: MCHOSE L7 Pro 8K Hz Beyaz Kablosuz Gaming Mouse (MC-L7-3) Çıkar mı 400 TL ? Genişletmek için tıkla... Çıkmayaabilir hocam ca9an dedi: Kampanyalarla ya da para çıkarsa MCHOSE L7 Pro olur Scyrox V6/V8 olur çıkmazsa Helios 2 olur. Genişletmek için tıkla... Helios 2 kaliteli bir ürünmü tam bilmiyorum ca9an dedi: Kampanyalarla ya da para çıkarsa MCHOSE L7 Pro olur Scyrox V6/V8 olur çıkmazsa Helios 2 olur. Genişletmek için tıkla... Hocam + olarak yurtdışına (ingiltere) çıkacağım yurtdışında daha uygunda oranın fiyatına görede atabilirsiniz.
Sessiz Sakin Adam dedi: Kablolu mu kablosuz mu? Genişletmek için tıkla... Bluetoothum yok dongle muhabbeti varsa fark etmez Ali Of Rivia dedi: MCHOSE L7 Pro 8K Hz Beyaz Kablosuz Gaming Mouse (MC-L7-3) Çıkar mı 400 TL ? Genişletmek için tıkla... Çıkmayaabilir hocam ca9an dedi: Kampanyalarla ya da para çıkarsa MCHOSE L7 Pro olur Scyrox V6/V8 olur çıkmazsa Helios 2 olur. Genişletmek için tıkla... Helios 2 kaliteli bir ürünmü tam bilmiyorum ca9an dedi: Kampanyalarla ya da para çıkarsa MCHOSE L7 Pro olur Scyrox V6/V8 olur çıkmazsa Helios 2 olur. Genişletmek için tıkla... Hocam + olarak yurtdışına (ingiltere) çıkacağım yurtdışında daha uygunda oranın fiyatına görede atabilirsiniz.
ca9an Megapat Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 351 Yer Muğla 24 Haziran 2025 #6 reigner dedi: Bluetooth'um yok dongle muhabbeti varsa fark etmez. Çıkmayaabilir hocam. Helios 2 kaliteli bir ürünmü tam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu fiyat bandında şu an en iyisi hocam. Cashback kampanyalarını kullanmadıysanız ya da bitmediyse onlara bakın, 900 TL düşüyordu yanlış hatırlamıyorsam. MCHOSE L7 Pro'yu 1500 liraya aldım 2 hafta önce.
reigner dedi: Bluetooth'um yok dongle muhabbeti varsa fark etmez. Çıkmayaabilir hocam. Helios 2 kaliteli bir ürünmü tam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu fiyat bandında şu an en iyisi hocam. Cashback kampanyalarını kullanmadıysanız ya da bitmediyse onlara bakın, 900 TL düşüyordu yanlış hatırlamıyorsam. MCHOSE L7 Pro'yu 1500 liraya aldım 2 hafta önce.