2000 TL'ye mouse önerisi

Bütçe
2000

erdmoks

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500
RTX 4060
Arkadaşlar konuyu açmadan önce benzer başlıkları inceledim. Hem tavsiye hem de bir sorun hakkında görüşlerinizi almak istiyorum. SteelSeries Rival 3 Wireless mouse aldım ve oyun esnasında sürekli takılma / donma sorunları yaşadığım için iade ettim. Masaüstü bir bilgisayarım var 2. senesi dolmak üzere ve acaba portlarda mı sorun var diye garantiye bile gönderdim ama bir değişiklik yaşanmadı. O yüzden SteelSeries Prime almıştım kablolu ve o da artık çift tıklıyor.

Yeni mouse alacağım, palm grip uygun, ancak bağlantı sorunları, takılma/donma, kendi kasama güvenmiyorum pek onu da ekleyin... Bu şartlarda önerebileceğiniz kablolu/kablosuz ürünler nelerdir?

Bunu alabilirsin. Tutuş şekline ve istediğin özelliklere uygun.

Fiyatını şuan bilmiyorum ama ben aldığımda 2000 tl civarıydı, uzun süredir Steelseries Rival 3 Gen2 kullanıyorum tavsiye ediyorum. Ben kablolu kullanmayı tercih ediyorum ama kablosuzları da mevcut. Nesiline göre fiyatı değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…