Akın S. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Şubat 2014 Mesajlar 1.054 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2015 #1 Üniversiteye gideceğim için laptop almak istiyorum. Oyunda oynayacağım tabii. Nasıl bir model tercih etmeleyim? 2000 tl fiyatı aşmadan nasıl marka model laptop bulabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2015
Üniversiteye gideceğim için laptop almak istiyorum. Oyunda oynayacağım tabii. Nasıl bir model tercih etmeleyim? 2000 tl fiyatı aşmadan nasıl marka model laptop bulabilirim?
Warhols Hectopat Katılım 17 Ocak 2013 Mesajlar 158 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dilbilimci - Edebiyatçı - E-Spor'cu 25 Haziran 2015 #2 Bunu açıyorsun, bellek seçiminde 8 GB seçiyorsun ve mutlu mesut oyunlarını oynuyorsun Aynısından kullanıyorum, aynı zamanda PC'de kullanıyorum, performansından gayet memnunum laptop'ın. Bu fiyat aralığındaki en iyisi. Asus X550JK XO012D Notebook Notebook Laptop Fiyatları Dizüstü Kampanya Sadece Notebook
Bunu açıyorsun, bellek seçiminde 8 GB seçiyorsun ve mutlu mesut oyunlarını oynuyorsun Aynısından kullanıyorum, aynı zamanda PC'de kullanıyorum, performansından gayet memnunum laptop'ın. Bu fiyat aralığındaki en iyisi. Asus X550JK XO012D Notebook Notebook Laptop Fiyatları Dizüstü Kampanya Sadece Notebook