2000 TL'ye oyun için notebook önerisi

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Ya benim bi arkadaş var emektar HD4650'li Core 2 Duo T6600'lü laptobunu değiştirecek. Bu arkadaş genelde oyun oynuyo. Milyarlarca kez abi gel masaüstüne bak 10 kat daha iyi olur aynı paraya gözünü sevem dedim dedim ama dinletemedim. Eh hadi laptop bakalım dedim ve pek çok model beğendim onun için uygun ama bide size sorayım dedim. 3 sene olsun oyunları yüksek/orta ayarlarda akıcı açsın yeter diyor ^^

VATAN COMPUTER - ACER - AS7750G

Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum, 6 saatten sonra plastik kasasından dolayı parmaklarınızın yanar, bataryası maks. 2 buçuk saat gider ama 17,3 inç ekranda aynı fiyatta alınabilecek bir masaüstü bilgisayardan pek de az olmayan performansıyla HD oyun oynatır. Öneririm. i7 işlemci %20-%30 daha fazla performans verir ancak i5 li modeli de tercih edilebilir. Tabii ki küçük ekranlı daha iyi performans veren bir bilgisayar da alınabilir.

VATAN COMPUTER - ACER - AS7750G CORE İ7 2670QM-2.2GHZ-8GB DDR3-750GB-17.3"-DVDRW-2GB HD7650M-CAM-W7PRE - Notebook

Harddisk ile ekran kartı değiştirilmiş modeli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…