Enesİst Megapat Katılım 9 Nisan 2015 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2015 #1 2000 TL bütçem var. Çok sağlam bir oyun bilgisayarı istiyorum. Önerileri bekliyorum, şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2015
2000 TL bütçem var. Çok sağlam bir oyun bilgisayarı istiyorum. Önerileri bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Rypione Hectopat Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 46 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2015 #2 2000 tl ye şaşalı bir oyun bilgisayarı toplamak pek mümkün değil. Birde hangi oyunları oynuyacağına bağlı yazarsan sevinirim.
2000 tl ye şaşalı bir oyun bilgisayarı toplamak pek mümkün değil. Birde hangi oyunları oynuyacağına bağlı yazarsan sevinirim.
Enesİst Megapat Katılım 9 Nisan 2015 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2015 #3 Gta 5, CoD, Assassin's Creed, Crysis gibi oyunları oynarım ve video çekim yapicam yani ekran görüntüsü çekerken kasmaması lazım
Gta 5, CoD, Assassin's Creed, Crysis gibi oyunları oynarım ve video çekim yapicam yani ekran görüntüsü çekerken kasmaması lazım
Ali Berk Ercan Megapat Katılım 2 Mayıs 2015 Mesajlar 365 Yer Yenimahalle/Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 11 Mayıs 2015 #4 2000 TL ile bu dediklerin çok zor. Hem GTA 5 oynayıp hem video çekimi yapmak imkansız gibi bir şey. Bütçeni biraz daha yukarı çekmelisin.
2000 TL ile bu dediklerin çok zor. Hem GTA 5 oynayıp hem video çekimi yapmak imkansız gibi bir şey. Bütçeni biraz daha yukarı çekmelisin.
Enesİst Megapat Katılım 9 Nisan 2015 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2015 #5 Peki sistem önerebilir misiniz zamanla zaten değiştireceğim parçalar var Ali Berk Ercan dedi: 2000 TL ile bu dediklerin çok zor. Hem GTA 5 oynayıp hem video çekimi yapmak imkansız gibi bir şey. Bütçeni biraz daha yukarı çekmelisin. Genişletmek için tıkla... Sistem önerin nasıl olurdu peki 2000 TL ile
Peki sistem önerebilir misiniz zamanla zaten değiştireceğim parçalar var Ali Berk Ercan dedi: 2000 TL ile bu dediklerin çok zor. Hem GTA 5 oynayıp hem video çekimi yapmak imkansız gibi bir şey. Bütçeni biraz daha yukarı çekmelisin. Genişletmek için tıkla... Sistem önerin nasıl olurdu peki 2000 TL ile