Yeni bir PC toplamak istiyorum ancak bu konuda bilgim çok yetersiz olduğu için sizlere danışmak istedim. Max 2000 TL bütçem var ve bu bütçe ile alınabilecek en iyi sistem nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Klevv 8gb 2133mhz ram ve WD 1 TB 3.5 itellipower 64 mb blue HDD almayı planlıyorum. Oynadığım oyunlar CS GO-League of legends-COD-BF yeterli gelir mi sizce ve bu parçalar birbiriyle uyumlu mu
Öncelikle önerin için çok teşekkür ederim. Ancak elimde olmayan sebeplerden ötürü bütçemi 1500-1750 arasına çekmek zorunda kaldım fiyatı düşürmek adına ne gibi değişikliklere gidebilirim toplayacağım sistemin beni 1-1.5 yıl kadar bahsettiğim oyunlarda idare etmesi yeterli sonra sistem yükselteceğim askere gideceğim için bütçemi aşamıyorum döndüğümde oyuncu sistemi için tekrar önerilerinize baş vuracağım şimdiden teşekkürler
120 Gb yeteceğini düşünmüyorum ancak HDD olarakta 1 tb olması şart değil şuan 320gb hdd kullanıyorum ve hemen hemen yeterli geliyor yani 320-500 arası hdd kullanılabilir yukarıda bahsettiğim gibi bilgisayar başında olduğum zamanlarda %80 League of legends oynuyorum kalan %20 de dizi film v.b işler için buna uygun olsun oyun oynarken fps sıkıntısı yaşamayacağım birşey olsa yeterli
malesef o konuda bilgi sahibi değilim ancak markası philips 170s belki bu yardımcı olur