Officious

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bir PC toplamak istiyorum ancak bu konuda bilgim çok yetersiz olduğu için sizlere danışmak istedim. Max 2000 TL bütçem var ve bu bütçe ile alınabilecek en iyi sistem nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • GIGABYTE GV-N1050OC-2GD VGA GTX 1050 OC 2GB 128Bit GDDR5
  • MSI AMD A320M PRO-VH PLUS A320 DDR4 3200 GLAN AM4
  • AMD Ryzen 3 1200 3.1/3.4GHz İşlemci
  • GSKILL RipjawsX 8GB (2X4GB) 2400Mhz DDR3 CL11 Pc Ram F3-2400C11D-8GXM

Böyle bir sistem uyumlu olur mu? Toplamak mantıklı mı ve toplanması halinde nasıl bir PSU tercih edilmeli?

O RAM ile o anakart uyumsuz. DDR3 RAM seçim olmuş. Oysa anakart DDR4 RAM'leri destekliyor.

RAM olarak tavsiyem:
Bu işlemciye O.C yapmanız için B350 serisi ankartları tercih edin. Aradaki fiyat farkına değer bir performans alabilirsiniz.
PSU olarak tavsiyem:

Power Boost VK-B041B USB 3.0 Kasa Shiny Piano 400W ATX Siyah

MSI GT1030 AERO ITX 2GB GDDR5 64Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı

AMD Athlon X4 950 Soket AM4 3.5GHz 2MB Önbellek 65W 28nm İşlemci

MSI B350M PRO-VD PLUS AMD Çipset Soket AM4 DDR4 3200MHz(OC) VGA DVI Anakart

Klevv 8gb 2133mhz ram ve WD 1 TB 3.5 itellipower 64 mb blue HDD almayı planlıyorum. Oynadığım oyunlar CS GO-League of legends-COD-BF yeterli gelir mi sizce ve bu parçalar birbiriyle uyumlu mu

Size bu sistemi tavsiye ederim:

Size bu sistemi tavsiye ederim:
Eki Görüntüle 274417

Öncelikle önerin için çok teşekkür ederim. Ancak elimde olmayan sebeplerden ötürü bütçemi 1500-1750 arasına çekmek zorunda kaldım fiyatı düşürmek adına ne gibi değişikliklere gidebilirim toplayacağım sistemin beni 1-1.5 yıl kadar bahsettiğim oyunlarda idare etmesi yeterli sonra sistem yükselteceğim askere gideceğim için bütçemi aşamıyorum döndüğümde oyuncu sistemi için tekrar önerilerinize baş vuracağım şimdiden teşekkürler

120 GB depolama alanı size yeter mi? Eğer yeterse SSD eklemek istiyorum.

Yetmez derseniz 1 TB HDD ekleyeceğim sisteme.

Son düzenleme:
120GB depolama alanı size yeter mi? Eğer yeterse SSD eklemek istiyorum.
120 Gb yeteceğini düşünmüyorum ancak HDD olarakta 1 tb olması şart değil şuan 320gb hdd kullanıyorum ve hemen hemen yeterli geliyor yani 320-500 arası hdd kullanılabilir yukarıda bahsettiğim gibi bilgisayar başında olduğum zamanlarda %80 League of legends oynuyorum kalan %20 de dizi film v.b işler için buna uygun olsun oyun oynarken fps sıkıntısı yaşamayacağım birşey olsa yeterli

malesef o konuda bilgi sahibi değilim ancak markası philips 170s belki bu yardımcı olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…