Rashaverak Decapat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar merhaba, Boyum 176. Kilo 130. PC başında mutfak sandalyesine oturmaktan her yerim ağırdı. Şöyle kiloma boyuma uygun, maximum 1.5 bin TL veya çok zorlasam 2 bin olacak bir koltuk önerebilir misiniz? Tabii daha ucuz olabilirse daha iyi olur. Teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba, Boyum 176. Kilo 130. PC başında mutfak sandalyesine oturmaktan her yerim ağırdı. Şöyle kiloma boyuma uygun, maximum 1.5 bin TL veya çok zorlasam 2 bin olacak bir koltuk önerebilir misiniz? Tabii daha ucuz olabilirse daha iyi olur. Teşekkürler.
190E Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 881 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #2 O fiyatlara kalmadı maalesef.
sakuraiden Megapat Katılım 17 Kasım 2014 Mesajlar 402 Çözümler 1 Yer Serez 1 Temmuz 2023 #3 Oyuncu koltuğu değil lakin ben bunu kullanıyorum ve memnunum. Uzun süreler oturduğumda dahi rahatsız etmiyor. Kurulumu basit. Çalışma Koltuğu Siyah RBY 4
Oyuncu koltuğu değil lakin ben bunu kullanıyorum ve memnunum. Uzun süreler oturduğumda dahi rahatsız etmiyor. Kurulumu basit. Çalışma Koltuğu Siyah RBY 4
Rashaverak Decapat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #4 sakuraiden dedi: Oyuncu koltuğu değil lakin ben bunu kullanıyorum ve memnunum. Uzun süreler oturduğumda dahi rahatsız etmiyor. Kurulumu basit. Çalışma Koltuğu Siyah RBY 4 Genişletmek için tıkla... Önerin için çok teşekkür ederim. sakuraiden dedi: Oyuncu koltuğu değil lakin ben bunu kullanıyorum ve memnunum. Uzun süreler oturduğumda dahi rahatsız etmiyor. Kurulumu basit. Çalışma Koltuğu Siyah RBY 4 Genişletmek için tıkla... Önerindeki ürünü aldım gayet memnunum. Tekrardan teşekkürler. Son düzenleme: 14 Temmuz 2023
sakuraiden dedi: Oyuncu koltuğu değil lakin ben bunu kullanıyorum ve memnunum. Uzun süreler oturduğumda dahi rahatsız etmiyor. Kurulumu basit. Çalışma Koltuğu Siyah RBY 4 Genişletmek için tıkla... Önerin için çok teşekkür ederim. sakuraiden dedi: Oyuncu koltuğu değil lakin ben bunu kullanıyorum ve memnunum. Uzun süreler oturduğumda dahi rahatsız etmiyor. Kurulumu basit. Çalışma Koltuğu Siyah RBY 4 Genişletmek için tıkla... Önerindeki ürünü aldım gayet memnunum. Tekrardan teşekkürler.
sakuraiden Megapat Katılım 17 Kasım 2014 Mesajlar 402 Çözümler 1 Yer Serez 15 Temmuz 2023 #5 Rashaverak dedi: Önerin için çok teşekkür ederim. Önerindeki ürünü aldım gayet memnunum. Tekrardan teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İyi günlerde kullanın.
Rashaverak dedi: Önerin için çok teşekkür ederim. Önerindeki ürünü aldım gayet memnunum. Tekrardan teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İyi günlerde kullanın.