Bütçesi buysa bence direkt leğene montajı yapsın, kasa almadan farklı çözümler üretmeli. 3200G stoklarda olmadığı için bu bütçeye anca böyle bir şey toplanır. Bu sistem depolama birimi olmadan 2200 TL tutuyor.
AMD Ryzen 5 3400G 3.7 GHz AM4 4 MB Cache 65 W Box İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Bütçesi buysa bence direkt leğene montajı yapsın, kasa almadan farklı çözümler üretmeli. 3200G stoklarda olmadığı için bu bütçeye anca böyle bir şey toplanır. Bu sistem depolama birimi olmadan 2200 TL tutuyor.
AMD Ryzen 5 3400G 3.7 GHz AM4 4 MB Cache 65 W Box İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
WD 500GB 3.57200RPM 64MB Sata3 Black Sabit Disk Dahili HardDisk WD5003AZEX yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Bütçeyi mecburen 250 TL kadar aştım. Benim elimden bu kadar geldi, kaliteli ve yarı yolda bırakmayacak parçalar seçmeye çalıştım. Bu zamanda sıfır parçalarla daha iyisini bulmak zor.
Bütçeniz olduğunda GTX 1650 ekran kartı ve güzel bir SSD alıp takarsanız tadından yenmez..
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da