umut görkem Hectopat Katılım 5 Ocak 2018 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2018 #1 Çok fazla oyun oynamıyorum. Evde beni idare edebilecek bi bilgisayar var. Benim düşüncem PS almak. Amacım akşam uzanıp biraz oyun oynamak. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2018
Çok fazla oyun oynamıyorum. Evde beni idare edebilecek bi bilgisayar var. Benim düşüncem PS almak. Amacım akşam uzanıp biraz oyun oynamak.
ydagli42 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2015 Mesajlar 1.619 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2018 #2 umut görkem dedi: Çok fazla oyun oynamıyorum. Evde beni idare edebilecek bi bilgisayar var. Benim düşüncem PS almak. Amacım akşam uzanıp biraz oyun oynamak. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle PS4 PRO.
umut görkem dedi: Çok fazla oyun oynamıyorum. Evde beni idare edebilecek bi bilgisayar var. Benim düşüncem PS almak. Amacım akşam uzanıp biraz oyun oynamak. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle PS4 PRO.
O omerkpln Kilopat Katılım 20 Temmuz 2016 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2018 #3 PS4 Pro.