Arkadaşlar bu fiyat aralığında sistem toplamak istiyorum. Bu fiyat performans tarzında sistemlerden PUBG'yi R6'yı falan rahat oynayabileceğim tarzda bir sistem önerileriniz var mı?
Arkadaşlar bu fiyat aralığında sistem toplamak istiyorum. Bu fiyat performans tarzında sistemlerden PUBG'yi R6'yı falan rahat oynayabileceğim tarzda bir sistem önerileriniz var mı?
Bunu da göze alabilirim, önerileriniz neler olabilir?
Youtube'da falan görüyorum 1800 TL'ye fiyat performans bilgisayarları falan 50-60 FPS alıyor PUBG'de falan. O yüzden buraya da bir sormak istedim.
Bunu da göze alabilirim, önerileriniz neler olabilir?
Youtube'da falan görüyorum 1800 TL'ye fiyat performans bilgisayarları falan 50-60 FPS alıyor PUBG'de falan. O yüzden buraya da bir sormak istedim.
Şu anki bilgisayarımda ki işlemci ve anakart oldukça eski dedim sadece işlemciyi değiştireyim fakat eski bir anakart olduğu için mecburen anakartı da değiştirmem gerekiyor. Şu anki işlemcilerin hiçbir tanesi uyumlu değil. İşlemci olarak da AMD Athlon(tm) II X4 640 processor (4 CPUs) -3.0 GHz şu anki işlemci bu, acaba masraf yapmayıp sadece ekran kartı mı alsam diyorum? Yoksa değiştirmem mi daha mantıklı olur?