2000 TL'ye PUBG ve Rainbow Six oynatacak sistem önerisi

AMD Ryzen 3 2200G 700 TL
Gigabyte B450M S2H 500 TL
HyperX Fury 1x8 GB 3200Mhz 500 TL
Power VK-G1009B 500w USB 3.0 Pencereli Gaming Kasa 400 TL
Western Digital Green 2.5'' 120gb Wds120g2g0a Ssd 150 TL

Total maliyet : 2.250 TL

Düşük ayarlarda istediğin oyunları oynarsın.

İşlemci eski olduğu için anakart da eski tabii ki.
Anakart Modeli: MSI 880 GMS-E35(MS-7641)
İşlemci Modeli: AmMD Athlon(tm) II X4 640 Processor (4 CPs),-3.0 GHz

Eski oldukları için sadece işlemci değiştirmekle kalamıyorum, mecburen anakartı da değiştirmem gerek ve bunları değiştirince mecbur olarak RAM de değişmek zorunda.
Aslında Kasaya ve Power'a gerek yok çünkü şu anki kasam oldukça yeterli diye düşünüyorum ve zaten şu anki kasam da 700W bir power var, bu yeterli olmaz mı bu sistem için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi verip arkadaşın konusunu baltalamayalım.
Yukarıdaki sistemle en düşük ayarlarda kaç FPS alıcak? Taş Çatlasın 30 FPS ve oyundan zevk alacaksın? 8700K ve 1080T, bile az geliyor bu oyuna, neden çünkü optimizasyon sorunlu oyun .

Yukarıdaki sistemle en düşük ayarlarda kaç FPS alıcak ? Taş Çatlasın 30 FPS ve oyundan zevk Alican? 8700K ve 1080TI bile bu oyuna az geliyor bu oyuna neden çünkü Optimasyon sorunlu oyun .
Hocam en son ne zaman oynadınız oyunu yada 1080Tİ'ın az geldiği kanısına nereden vardınız bilmiyorum ama İ3 8100 ve GTX 1050 Ti sistem ile çok rahat kasmadan donmadan oynuyorum. Bu arada oyunda çok fazla optimizasyon sorunu kalmadı.

Arkadaş orada optimizasyondan bahsetmiş de o artık yavaş yavaş kalktı kardeşim Şu an bir sorun yok. Daha da geliştirilmesi gerek tabii ki 5000 TL'ye de gerek yok. 3000 TL'lik bilgisayarlar bile 50-60 FPS ile oynatabiliyor.

Yeter de artar bile. Sana bir işlemci bir anakart bir RAM bir de SSD lazım, sonra dilediğin oyunları oyna. FPS'den biraz feragat edeceksin lakin daha sonra para biriktirip güzel bir GPU ekleyip çok daha sonrasında işlemciyle de oynayıp sistemini yükseltebilirsin. İyi oyunlar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…