Sistemi yine Technopat sayesinde 4 sene evvel almıştım qp üzerinden. Aldığından beridir ne termal macunu değişti ne de bir bakım yapıldı. İşlemci oyunlarda 90+ dereceleri görmeye başladığı için artık işlemciyi düzgünce sogutacak kule tipi bir soğutucu arayisindayim. Anakart MSI B450 A-PRO kasa ise Phanteks P350X. Bütçem maksimum 2K. Önerilerinize açığım arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler.
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 Siyah İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 Siyah İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.549,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 Siyah İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 Siyah İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.549,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Sistemim sanıyorum AM3 soketli ancak bu sogutucuda en düşük AM4 uyumlu yazıyor, bir problem olur mu? Çok fazla anlamıyorum bu işlerden kusura bakmayın.
Sistemim sanıyorum AM3 soketli ancak bu sogutucuda en düşük AM4 uyumlu yazıyor, bir problem olur mu? Çok fazla anlamıyorum bu işlerden kusura bakmayın.
Sizce ne kadar fark eder soğutma açısından? Bu soğutucuyu kullandınız mı hiç? Sanırım yükseltme yapacağım ileride ancak ne zaman olur belirsiz. Şimdilik en azından maksimum 55 dereceleri görmek istiyorum sistem sağlığı açısından.