Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.
www.gaming.gen.tr
Beklersen Phantom Spirit stokları yenilenir. Ya da 2200'e yurt dışından alabilirsin ama garantisini vs. bilmiyorum. Prime ile bende 2247 küsür gözüküyor.
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.
www.gaming.gen.tr
Beklersen Phantom Spirit stokları yenilenir. Ya da 2200'e yurt dışından alabilirsin ama garantisini vs. bilmiyorum. Prime ile bende 2247 küsür gözüküyor.
Hocam bundan iyi performans almanız için adamakıllı bir 360mm sıvı soğutma almanız gerekli.
Ayrıca sıcaklıklarınız işlemcinizin modeline, kullandığınız macuna, soğutucunun fan dönüş hızına, kasa fanlarınızın dönüş hızına, kasanızın nasıl bir konumda ne kadar hava alıp verebildiğine de bağlıdır.
Millet 5800X3D soğuttu bununla. Ki ısınmasıyla bilinen bir işlemcidir.
Günümüzdeki işlemciler 80 dereceler bile normal değerler olmuşken 70 derece fazla denmesi gülümsetiyor. Ne zaman 5-6 sene önceki işlemcilerin ısı skalasından çıkıp güncel işlemcilerin skalasına geçeceğiz merak ediyorum.
7800x3D sahibi arkadaşıma aldırdım çatır çatır kullanıyor.