2000 TL'ye R5 7500F için soğutucu önerisi

Daha fazla  
Arkadaşlar 7500F için soğutucu önerir misiniz? Bütçe 2000TL civarı.

Anakart: MSI Pro A620M-E
Kasa: MSI MAG Forge M100a.

Arkadaşlar 7500F için soğutucu önerir misiniz? Bütçe 2000TL civarı.

Anakart: MSI Pro A620M-E
Kasa: MSI MAG Forge M100a.
Beklersen Phantom Spirit stokları yenilenir. Ya da 2200'e yurt dışından alabilirsin ama garantisini vs. bilmiyorum. Prime ile bende 2247 küsür gözüküyor.

Hocam alma bunu ısınıyor valorant'ta 70-72 dereceleri görüyorum aynı soğutucu var sıvı soğutma sipariş verdim bunu söküp satıcam

Hocam alma bunu ısınıyor valorant'ta 70-72 dereceleri görüyorum aynı soğutucu var sıvı soğutma sipariş verdim bunu söküp satıcam
İşlemcin nedir dostum? 70-72 derecelere fazla diyen birisinin soğutucular hakkında yorum yapmasının sağlıklı olduğunu düşünmüyorum açıkçası.

İşlemcin nedir dostum? 70-72 derecelere fazla diyen birisinin soğutucular hakkında yorum yapmasının sağlıklı olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
ryzen 5 7500f şuan böyle havalar ısınınca hiç düşünemiyorum 60 dereceler de olması gerekiyor artic macun aldım ondan fark eder diye yine aynı

Hocam bundan iyi performans almanız için adamakıllı bir 360mm sıvı soğutma almanız gerekli.
Ayrıca sıcaklıklarınız işlemcinizin modeline, kullandığınız macuna, soğutucunun fan dönüş hızına, kasa fanlarınızın dönüş hızına, kasanızın nasıl bir konumda ne kadar hava alıp verebildiğine de bağlıdır.
Millet 5800X3D soğuttu bununla. Ki ısınmasıyla bilinen bir işlemcidir.

Hocam alma bunu ısınıyor Valorant'ta 70-72 dereceleri görüyorum aynı soğutucu var sıvı soğutma sipariş verdim bunu söküp satacağım.

Aynen.

Günümüzdeki işlemciler 80 dereceler bile normal değerler olmuşken 70 derece fazla denmesi gülümsetiyor. Ne zaman 5-6 sene önceki işlemcilerin ısı skalasından çıkıp güncel işlemcilerin skalasına geçeceğiz merak ediyorum.

7800x3D sahibi arkadaşıma aldırdım çatır çatır kullanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…