2000 TL'ye R9 380 tabanlı sistem update

kartal9

Hectopat
Katılım
6 Temmuz 2015
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, benim 6 yıl once aldığım emektar bir masaustu bilgisayarım var ama artık sıkıntı cıkarıyor. Mavi ekran falan vermeye başladı. Ben de bilgisayarı yenilemeye karar verdim.
İçindeki işlemci, ekran kartı, anakart, RAM parçalarını değiştirerek kasamı ve sabit diskimi kullanmaya devam etmek istiyorum. Kasa eski bir Casper kasa ve 500 GB sabit diski var.
R9 380 tabanlı onerilerinizi bekliyorum, şimdiden çok teşekkurler.
 
Sisteminin özelliklerini yazar mısın?

Ekran Alıntısı.PNG


Attığımda hdd ve kasa dışında her şey değişmiş oluyor.
 
sence kasayı ve sabit diski değiştirmemem performans ta etki yaratırmı ? yaratıyorsa kasa ve disk tavsiyesinde bulunurmusun
Zalman Z3 Plus alman yararına olur. Artıları Kablo saklaması çok iyi, daha çok fan var daha serin almanda fayda var güzelim sistemi casper kasaya kurmak istemzsin hem parçaların kasaya sığmama ihtimali ortadan kalkar ve fiyatıda çok uygun.
Hard disk alma onun yerine istersen Samsung 120gb 850 evo SSD alırsın Windowsu ve sık kullandığın programları, oyunları kurarsın. Elindeki hdd' yi de depolama amaçlı kullanırsın.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı